Τα... νούμερα των Ξωτικών !!!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Τα... νούμερα των Ξωτικών!!!

Σπάνε όλα τα ρεκόρ αλλά δημιούργησαν και παρενέργειες.

Ρίξη ξαφνικά στις σχέσεις δημάρχου Παπαστεργίου με τον τέως δήμαρχο Λάππα που τα τελευταία χρόνια είχαν μια άριστη συνεργασία...Άγριος καυγάς μάθαμε, ίσως να μη συνεργαστούν μετά τις εκλογές.!

Αιτία, το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τον Μύλο των Ξωτικών.

Ο δήμαρχος, κατηγορεί τον προηγούμενο δήμαρχο για για "καρμιριά", κοντόφθαλμο και μίζερο προγραμματισμό, καθώς το μηχάνημα μέτρησης της επισκεψιμότητας (που παρήγγειλε στον 1ο Μύλο το ΄92) "κόλλησε" στον αρ. 1.000.000 !


"Δεν πίστευε στον Μύλο ο κ. Λάππας, ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα ρθούν τέτοια... "νούμερα" ", φέρεται να είπε σε ιστοσελίδες που τον γλύφουν για τα κατορθώματά του ο δήμαρχος...
 


Παράλληλα, έδωσε εντολή στο e-vents-trikala να προχωρήσει σε δημοπρασία για την αγορά νέων μηχανημάτων μέτρησης της επισκεψιμότητας (τουρνικέ) που θα φτάνουν τουλάχιστον στα 3 με 4.000.000 επισκέπτες... (χωρίς επανεκκίνηση)

Ως γνωστόν, την 30 Δεκεμβρίου 2018 το απόγευμα, ο επισκέπτης υπ’ αριθμόν 1.000.000 πέρασε την είσοδο του Μύλου των Ξωτικών.
Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, το έγραψε με τα ίδια του τα χέρια ο Journalist - Historian και δ/ντης του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ του δήμου. ΕΔΩ

Το αλάνθαστο σύστημα καταγραφής που χρησιμοποιείται επί 8 χρόνια, εντόπισε στο νούμερο 999.998 μια οικογένεια από τα Φάρσαλα, που με το μωράκι τους επισκέφθηκαν τα Τρίκαλα.


Το μωράκι ήταν ο... 1.000.001 επισκέπτης. !(Βλέπε ΕΔΩ)

Μάλιστα (σύμφωνα με πληροφορίες του e-vents-trikala) αν συνυπολογιστούν και 5-6 πιτσιρικάδες που πήδηξαν την μάντρα να μπούνε στον Μύλο το... ρεκόρ θα είχε "σπάσει" πιό πριν.

Το θέμα τελικά λύθηκε "έξυπνα" καθώς μετά από (έξυπνη) πρόταση του (έξυπνου) προέδρου του e-vent-trikala κ. Κωτούλα  αποφασίστηκε να μηδενιστεί το μηχάνημα και να μετρήσει από την αρχή το επόμενο εκατομμύριο των επισκεπτών.

(Και μπράβο του που το σκέφτηκε.)

Αν χρειαστεί, (και μακάρι να γίνει) θα... ξανα μηδενίσουμε το κοντέρ μετά τα 2.000.000 επισκέπτες δήλωσε στη ρεπόρτερ του fatsimare (μαϊμού του Καραμέτου) o κ. Κωτούλας που εμφανίστηκε χαμογελαστός μοιράζοντας δώρα.

Για το fatsimareΗ μαιμού του Καραμέτου


Σπάνε όλα τα ρεκόρ τα... νούμερα των Ξωτικών!!!
Έχουν πλάκα τα Παπαστεργάκια...!

Δείτε σχετικά άρθρα:

 

 

Επιστροφή