Την καταχώρηση του κελιού του στο Airbnb μελετά ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Την καταχώρηση του κελιού του στο Airbnb μελετά ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Το ενδεχόμενο να καταχωρήσει το κελί του στο Airbnb μελετά ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Το αρχηγικό στέλεχος της 17Ν δεν κάνει πλέον συχνή χρήση του κελιού του

Το ενδεχόμενο να εκμισθώνει το κελί του στις αγροτικές φυλακές Βόλου μέσω της πλατφόρμας Airbnb κατά τα διαστήματα που δεν είναι εκεί, μελετά σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Όπως δήλωσε η συνήγορος του, Ιωάννα Κούρτοβικ, ο Δημήτρης Κουφοντίνας περνά όλο και λιγότερο καιρό στη φυλακή και μελετά το ενδεχόμενο να διαθέσει το κελί του στις αγροτικές φυλακές Βόλου μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας κατά την απουσία του.

«Πρόκειται για μια επαναστατική πλατφόρμα και ο κ. Κουφοντίνας είναι επαναστάτης. Κατά συνέπεια και με δεδομένο ότι σε λίγο καιρό θα περνάει από τη φυλακή περιστασιακά, δεν βλέπει το λόγο να μην αξιοποιήσει την πλατφόρμα» δήλωσε.

Σύμφωνα με την ίδια, η αξιοποίηση του κελιού θα γίνει στα πλαίσια του σωφρονιστικού τουρισμού τον οποίο επιθυμεί να λανσάρει το ηγετικό στέλεχος της 17Ν, παράλληλα με την ενασχόληση του με τη μελισσοκομία. Θα περιλαμβάνει βασικές ανέσεις, ευχάριστες αγροτικές εργασίες στην ύπαιθρο, τρία γεύματα καθώς και αντίγραφα των βιβλίων του κ. Κουφοντίνα για όσους πάσχουν από αϋπνία.

«Ο πελάτης μου παρότι θα συνεχίσει να μάχεται την αστική δημοκρατία, και το διεθνές και εγχώριο κεφάλαιο, επιθυμεί να κάνει παράλληλα και μία στροφή στην επιχειρηματικότητα. Είναι ένα δικαίωμα που τού προσφέρει ο νόμος» κατέληξε η κυρία Κούρτοβικ.


Πηγή: tovatraxi.com

 

 

Επιστροφή