Εκεί που δεν το περιμέναμε...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Εκεί που δεν το περιμέναμε...!
Σταυραετοί της Πίνδου, του κάμπου λιοντάρια...
...τρεις Τρικαλινοί λεβέντες, γερά παλληκάρια !
Τι γίνεται στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ρε παιδιά;

Υπό παραίτηση (μαθαίνουμε) Παπαδόπουλος, Δριτσέλη και Σιμορέλης;!

Λένε ΟΧΙ σε "δεκαχίλιαρα" και βουλευτικές καρέκλες υπερασπιζόμενοι τα "δίκαια" του τόπου.

Αντιδρούν με το προς ψήφιση νομοσχέδιο στη Βουλή για το νέο Νομοσχέδιο Θεσσαλίας, το οποίο -σε εκπαιδευτικό επίπεδο- στέλνει ακόμη πιο πίσω τα Τρίκαλα, σε σχέση με την υπόλοιπη Θεσσαλία.

ΤΟ... "ΡΕΠΟΡΤΑΖ"


Ισχυρό "ΟΧΙ" σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται να πουν οι τρείς βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο Γαβρόγλου απειλούντας με παραίτηση.

Οι βουλευτές, φέρεται να συμφωνούν με την σκληρή επιστολή που έστειλε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δ. Παπαστεργίου  προς τον Υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, (η οποία κοινοποιήθηκε και στον Πρωθυπουργό)  από τις 8 Νοεμβρίου 2018 (όταν το νομοσχέδιο βγήκε σε διαβούλευση), επιστολή που μιλάει πλέον για ωμό «δούλεμα», αφού οι προθέσεις για εποικοδομητικό διάλογο ήταν, δυστυχώς, μονομερείς.


ΤΟ "ΑΔΕΙΑΣΜΑ"

Το "άδειασμα" στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα που επισημαίνει στην επιστολή του ο κ. Παπαστεργίου έδρασε ως καταλύτης ως προς τις προθέσεις τους.

Συνάμα, "πως θα απολογηθείτε για τα αδικαιολόγητα, τις αλχημείες του Γαβρόγλου κατά των συμφερόντων μας?" τους διεμήνυσαν "κύκλοι" του περιβάλλοντος τους στην πόλη και το νομό, πράγμα που φαίνεται να "εισέπραξαν" οι βουλευτές μας...(Αλλά και ο Πρωθυπουργός..!)ΤΑ "ΑΝΩ - ΚΑΤΩ"

Δεν είναι τυχαία η χρονική συγκυρία λοιπόν που επέλεξαν οι βουλευτές να "πιέσουν" (παραιτούμενοι ?) για να διεκδικήσουν τα "δέοντα" (ως προς την χωροθέτηση του νέου πανεπιστήμιου Θεσσαλίας) για τον νομό, καθώς η επικείμενη ψηφοφορία στη βουλή για τις "Πρέσπες" θα κρίνει πολλά...

Η... θαρραλέα αυτή πράξη, (η... παραίτηση ) θεωρείται από... πολιτικούς "κύκλους" του ΣΥΡΙΖΑ εξόχως υπερβατική καθώς δημιουργεί "νέα δεδομένα" στην κεντρική πολιτική σκηνή.

ΚΑΘΩΣ:  

Σε περίπτωση παραίτησης την θέση τους θα πάρουν οι έτεροι τρεις υποψήφιοι Γιώργος Παπασίμος, Θανάσης Ευαγγελόπουλος  και Βασιλική Πρινάρη συνυποψήφιοι τον Σεπτ. του 2015 στα Τρίκαλα.

Το σενάριο αυτό, (της παραίτησης) ανησυχεί ιδιαίτερα το... Μαξίμου καθώς ο πρώτος επιλαχών Γιώργος Παπασίμος (ιδιαίτερα αυτός) αν και προερχόμενος από το "Πράττω" του Κοτζιά κρατά αποστάσεις από την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ στο Σκοπιανό.

(Οι τρεις, είχαν εκλεγεί τον Σεπτ. του 2015 με λίστα, ο  Σάκης Παπαδόπουλος είχε εκλεγεί στις εκλογές του Ιανουαρίου  πρώτος με 14.195 ψήφια, η Παναγιώτα Δριτσέλη με 10.320 και ο Χρήστος Σιμορέλης με 6.790 ψήφια)
Για το fatsimare

To αριστερό μπακ
Κοίτα να δεις ρε φίλε που η κυβέρνηση θα "πέσει" από τα Τρίκαλα...

(Κι ύστερα... "ξύπνησα" !)

Δείτε video:

 

 

Επιστροφή