Ατάκες: Στον ρου των δρωμένων και οι φεισμπούκικοι (facebook) διάλογοι

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ατάκες: Στον ρου των δρωμένων και οι φεισμπούκικοι (facebook) διάλογοι

Σχόλιο Βάιου Φασούλα, Τρίκαλα

- Ο ΓΕΝΑΡΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΑΛΛΙΩΣ, ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΚΟΥΛΗ. ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ.-  ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

-  ΜΑΚΑΡΙ.!!

-  "ΚΛΑΝΕΙ" Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ;;;

-  Και ο άμυαλος τι θα τον κάνεις !!!


Χαιρετώ τα φιλαράκια του θεσσαλικού παγωμένου κάμπου.

Ούτε Μάρτης ούτε γδάρτης(φιλοσοφήστε το λιγάκι) μπορούν να λιώσουν την παγωνιά.

Ο κοινωνικός ύπνος που τον κινούν τα γρανάζια των κομματικών εταιρειών έχει καθιερωθεί σαν αμετάβλητη ΑΜΑΡΤΙΑ, μάλιστα έχει ενισχυθεί από την λινκβινταριστική ΠαΣΟΚική παρωδία που χάρη στον κύριο Τσίπρα εισχώρησε στο Σύριζα και τον αλλοίωσε.

Το ψέμα, άλλοτε αυταρχικό και άλλοτε ... δημοκρατικό ύφος των αρχηγών των κομματικών εταιρειών αντικατοπτρίζει με περίσσια χρώματα την καθημερινότητα. Οι Πρέσπες το επιβεβαιώνουν.

Εδώ δεν πρόκειται για ονομασία και παραμύθια της χαλιμάς αλλά για καθαρό ξεπούλημα μέρος της κυριαρχίας της Ελλάδας και οι ψευτοηγέτες..., (μεταξύ και του κερασιού της ξεπουλημένης τούρτας...,) αυτής της ταλαίπωρης χώρα μας θα έπρεπε να τους είχαν στείλει όλους στον αγύριστο.

Απ' τη μια διαπραγματεύονται α λα κυπριακά και αντιδρούν ενάντια στους Τούρκους (δες τσαμπουκά τον κύριο Καμένο αρχηγό των ΑΝΕΛ) και από την άλλη, ο ίδιος εμπορεύεται τη χώρα του με τους Σκοπιανούς. Ρε, ποιον γελάτε ρε ξετσίπωτοι διαπραγματευτές.

Ρε ποιον κοροϊδεύετε, δεν ντρέπεστε μια στάλα και τώρα θα σκύψετε και στο βρακί της Μέρκελ και στον πονηρό της ερχομό για να της πείτε τι ρε; Ότι τα κατοχικά που μας χρωστάνε τους τα χαρίζεται; Άι σιχτίρ πια! Παράγινε και με τις γκρουπούσκουλα- κομματάνθρωπων- αχυράνθρωπων «πολιτικών» όσο και με την ειδωλολατρία των βολεμένων ψηφοφόρων-πολιτών...

Εσύ, έλληνα μόνο «ελευθερία» του λόγου έχεις!! «Βρίσε, βέλαξε, σκούξε.

Κλάψε για τη χώρα σου, για το σπίτι σου, για τη μάνα σου, για σένα. Κατήγγειλε τα καιρικά φαινόμενα, ξανά κλάψε, παρακάλεσε και παράχωσε καμένα, πνιγμένα, γκρεμισμένα. Φάε καπνό, φάε φωτιά, φάε στάχτες και κολύμπα στις πλημμύρες και στις λάσπες.

Διαμαρτυρήσου, απέργησε, αφόρισε, καταράσου, απελπίσου, ζητιάνεψε, φύγε, αυτοκτόνησε. Ψήφισε, ξαναψήφισε, μετέφερε στα παιδιά σου τον ψεύτικο κομματικό λόγο έτσι ώστε, αυτή, η Αστική-καπιταλιστική Δημοκρατία να μένει αμετάβλητη και σε ισχύ, ενώ οι δικές σου παραστάσεις και οι χτεσινές και οι σημερινές να καταρρέουν καταγράφοντας, εσύ το μέλλον των παιδιών σου ζοφερό, εξωπραγματικό…

 

 

Επιστροφή