Κάτι έγινε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων (Πηγή: Trikalanews.gr !)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Νέος ιατρικός εξοπλισμός για το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων (Πηγή: Trikalanews.gr !)
Στην διαδικασία αναλυτικής κοστολόγησης μπήκε το γραφείο του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων –  στα πλαίσια της διαφάνειας σε όλους τους τομείς που διαπνέει τα τελευταία χρόνια, τις αποφάσεις και δράσεις της διοίκησης του  Γ. Ν. Τρικάλων  (FullHighDefinition) –  σε μια προσπάθεια να ενημερώσει τους πολίτες στα Τρίκαλα, σχετικά με την αγορά και απόκτηση τεσσάρων νέων ιατρικών μηχανημάτων.


Μετά τις κλινικές που κλίνει η μια μετά την άλλη στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και μετά από ορισμένα  απογευματινά ιατρεία  που έπαψαν να λειτουργούν στο Νοσοκομείο, «Ένα ακόμα βήμα αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο μας, επιτελείται με την παραλαβή των μηχανημάτων.

Πρόκειται για τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα που θα συμβάλλουν στην ουσιαστική και ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρουν οι κλινικές/τμήματα του Γ. Ν. Τρικάλων, στους συμπολίτες» αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου, σημειώνοντας ότι τα «υπέρ σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα» αποκτήθηκαν «μέσω ηλεκτρονικών διαγωνισμών».


Αυτά,  είναι:
Οφθαλμολογικό(μηχάνημα YAGLaser, αξίας 24.552€)
 
Γαστρεντερολογικό-Ενδοσκοπικό(πλήρες ενδοσκοπικό μηχάνημα υψηλής ευκρίνειας, αξίας 69.936€)
 
Πνευμολογικό(Βρογχοσκόπιο με πύργο, αξίας 89.900€)
 

Ουρολογικό(μηχάνημα Laserλιθοτρίπτη, αξίας 48.608€)Για το fatsimare

To skli του Μπουζαλή


Μάλλον "τα βρήκαν"
(αυτό έγινε!)

Πηγή: Trikalanews.gr

 

 

Επιστροφή