ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ με Πασόκους αγκαλιά στα "τελειώματα" και ο "δήμαρχος" Κρεμμύδας...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ με Πασόκους αγκαλιά στα
Διαβάστε και θα καταλάβετε τι... θα πάθει ο Κρεμμύδας τώρα που είναι "αγκαλιά" με... "ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ"

ΡΑΔΙΟ ΛΕΣΧΗ σήμερα:




Χρήστος Σιμορέλης στη Λέσχη 97,6 : "Έχει χάσει την ψυχραιμία του ο Δήμαρχος..."


"Τα χωριά του Δήμου είναι στο έλεος του Θεού και εγκαταλειμμένα".
("Διαπίστωση" Σιμορέλη 26/3/2019)



ΡΑΔΙΟ ΛΕΣΧΗ σήμερα:


Την εκτίμηση ότι ο υποψήφιος δήμαρχος που στηρίζεται και από τον ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Κρεμμύδας θα πάει καλά στις δημοτικές εκλογές, εξέφρασε σήμερα από τη Λέσχη 97,6 ο βουλευτής της κυβερνώσας παράταξης Χρήστος Σιμορέλης:

« Εγώ θεωρώ θετικό ότι πολίτες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους δίνουν μαζί μια μάχη να δούνε την πόλη των Τρικάλων διαφορετική. Βλέπω πόσο μεγάλο είναι το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην κεντρική πλατεία, η κατάσταση στη λαϊκή αγορά είναι επίσης δύσκολη και επικρατεί κομφούζιο.

Λέμε ότι είμαστε έξυπνη πόλη, αλλά θέλει προσπάθεια από τους πολίτες για να αποφύγουν τις λακκούβες στους δρόμους. Μου λένε όλοι στην Αθήνα ότι είμαστε πόλη των ποδηλάτων, και δεν έχουμε καν σωστό ποδηλατόδρομο. Τα χωριά του Δήμου είναι στο έλεος του Θεού και εγκαταλειμμένα.

Ο αντίπαλος κάθε δημοτικής αρχής είναι τα προβλήματα, και η υπάρχουσα δημοτική αρχή δεν έχει λύσει ούτε τα βασικά. Υπάρχουν και τα θετικά όπως η μεγάλη επισκεψιμότητα κυρίως λόγω Μύλου των Ξωτικών, πέρα από κει όμως στα σταθερά προβλήματα της πόλης κανείς δεν έχει δει κάτι.

Ο συνδυασμός του Κώστα Κρεμμύδα μπορεί να κερδίσει το Δήμο Τρικκαίων, είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά που είδα και από τα άτομα που τον απαρτίζουν. Όταν προοδευτικές δυνάμεις έχουν συναντηθεί σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, δεν έχασαν ποτέ.

Το γεγονός με το Δήμαρχο που έψαχνε τις αναρτήσεις του Κώστα Κρεμμύδα για τον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του επειδή δεν πάνε καλά τα πράγματα για αυτόν.»


Για το fatsimare



To ΔΕΞΙ μπακ




Μία ερώτηση (μία και μόνο) στον κ. Σιμορέλη:

Πόσους και ποιούς υποψηφίους συμβούλους κατεβάζεις με τον συνδυασμό του υπ. Δημάρχου των προοδευτικών δυνάμεων για να τον βοηθήσεις κ. βουλευτά;



Σπανέ, μη με κοιτάς "έτσ"...!


 

 

Επιστροφή