Ο Θόδωρος πήρε το δίκανο...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο Θόδωρος πήρε το δίκανο...

"Μύθια" στην Τρικαλινή "Δημοκρατική Παράταξη"...

"Θύελλα" από τις δηλώσεις του Θόδωρου Σπανού το πρωί στο "ράδιο Ζυγός" που μεταξύ άλλων είπε «εγώ δεν είμαι ΚΙΝ.ΑΛ.».


Το fatsimare προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον "παρτιζάνο" του κινήματος (δεν κατέστη δυνατόν) αλλά... δεν πειράζει διαβάστε τι... περίπου θα μας έλεγε:Αγαπητό fatsimare δεν θα πω πολλά πρός τον Τρικαλινό λαό, θέλω μόνο να στείλω ένα μήνυμα-κάλεσμα.

Συντόφισσες και σύντροφοι, πράσινοι και κόκκινοι συμπολίτες.

Σήμερα ξεκινά και από τα Τρίκαλα η συμπόρευση για μια ευρεία και δημοκρατική συμμαχία

Όπως τόνισε χθες η κουμπάρα Λούκα:

«Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές και ακραίας λιτότητας που επιβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια πρέπει να αναστραφούν εάν δεν θέλουμε να οδηγηθεί η κοινωνία σε φόβο»

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λοιπόν ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ για τη δημιουργία ενός Αριστερού προοδευτικού πόλου.

ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣΝα πω και κάτι για τα προσφυγόπουλα:


Η ενδοκαπιταλιστική σύγκρουση συμφερόντων και οι κρατικοί ανταγωνισμοί και πόλεμοι τους ξεριζώνουν από τα σπίτια τους, τους κλείνουν τα χερσαία περάσματα και τους πνίγουν στις θάλασσες, τους στοιβάζουν στα λιμάνια και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.


Να αγκαλιάσουμε τα ταξικά μας αδέρφια γιατί μαζί τους θα βρεθούμε ενάντια σε αυτούς που λεηλατούν, ελέγχουν και καταπιέζουν τη ζωή μας, που εκμεταλλεύονται την εργασία μας, και ξεριζώνουν λαούς από τα σπίτια τους.

Να σπάσουμε τα σύνορα που θέλουν να χτίσουν ανάμεσα σε ντόπιους και ξένους, ρίχνοντας τα σύνορα και τους φράχτες που οδηγούν στις καθημερινές εκατόμβες ανθρώπων.

Ανθρώπων της δικής μας τάξης.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

 

 

Επιστροφή