Και με τον "αστυφύλαξ", και με τον "χωροφύλαξ" δεν γίνεται...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Και με τον

Το σχόλιο της για το Γιώργο Οικονόμου έκανε και το μέλος της Κ.Ε. του ΚΙΝΑΛ Λώρεν Κασσοπούλου, λέγοντας:

 « Έχω ζητήσει από το Γιώργο Οικονόμου να ξεκαθαρίσει αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ. Έκανε αίτηση να είναι υποψήφιος, συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο και από τότε δεν έκανε καμία δήλωση και δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Υπάρχουν συνεχώς φήμες ότι δεν θα κατεβεί υποψήφιος και αν δεν απαντάει αφήνοντας απλά τις φήμες να διογκώνονται. Συνεπώς είναι εύλογο να ρωτήσω αν όντως επιθυμεί να είναι υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Είμαι υπέρ των καθαρών θέσεων και λύσεων, δεν μπορεί κάποιοι άνθρωποι να συμπεριφέρονται σαν να είναι και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα. Είναι σεβαστό το να διαφωνεί κάποιος, αλλά να έχει και το θάρρος να βγει να το πει.»

Την αντίθεση Για τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Τσιλιμίγκα μίλησε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο αναπληρωτής γραμματέας της νομαρχιακής Χρήστος Μπάτζιος:

 « Θα είμαστε μαζί με τον κ. Τσιλιμίγκα, έχει μια φιλοσοφία συγκεκριμένη για το πώς θα κάνει την προεκλογική του εκστρατεία και τη σεβόμαστε. Βρεθήκαμε μαζί του στη Λάρισα την προηγούμενη εβδομάδα, και του δώσαμε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ τους υποψηφίους μας για το Νομό Τρικάλων.

Θα είναι ο Γιώργος Καπέλλος, ο Δημήτρης Στάμος, η Ουρανία Παπαζεύκου και η Κική Παγδάτογλου.

Με ψυχραιμία και υπομονή θα περιμένουμε πότε θα ανακοινώσει και τους υπόλοιπους υποψηφίους.»

 

 

Επιστροφή