"Κλωτσάει" ο Χρήστος Σιμορέλης για την πιθανή ένταξη Γιώργου Οικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Το σχόλιο του για την πρόσκληση σε συμμετοχή του Γιώργου Οικονόμου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης:
«Η Ν.Δ στα Τρίκαλα δεν έχει καμία δυναμική στα Τρίκαλα να κάνει αντιπολίτευση, και αυτό το έχουν αναλάβει εργολαβικά να το κάνουν κάποιοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι βλέποντας πως χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, προσπαθούν να σπείρουν διχόνοιες στον κόσμο που βρέθηκε την Κυριακή στο Φρούριο, να βάλουν διχόνοιες στο συνδυασμό του Κώστα Κρεμμύδα για το Δήμο Τρικκαίων, και κάνουν το ίδιο ανάμεσα στο κόσμο του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Και αυτοί οι… εργολάβοι δημοσιογράφοι που λένε πως βοηθάνε και πονάνε το ΚΙΝΑΛ, θέλουν ουσιαστικά να κάνουν ζημιά στο τοπικό ΚΙΝΑΛ γιατί θέλουν μόνο τη Ν.Δ Τρικάλων να βοηθήσουν.

Θα έλεγα λοιπόν στον κόσμο του Κινήματος Αλλαγής να μη «τσιμπάνε» σ’ αυτές τις πολιτικές που ακολουθούν συστηματικά πια οι «εργολάβοι» δημοσιογράφοι.

Όσον αφορά στη δήλωση του συναδέλφου βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλου περί προσκλητηρίου συμμετοχής του Γ. Οικονόμου σ’ ένα μελλοντικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, εγώ έχω να πω τα εξής:

Πρώτον, είναι πολύ πρόωρο να μιλήσουμε για το ψηφοδέλτιο στα Τρίκαλα. Δεύτερον, το ψηφοδέλτιο είναι προϊόν συλλογικών ενεργειών. Τρίτον, είναι λάθος και άστοχο να φτιάξουμε εμείς οι βουλευτές το ψηφοδέλτιο και να υποδείξουμε ποιοι θα μπουν.

Ο κ. Οικονόμου ανακηρύχθηκε υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, και εμείς δεν θα λειτουργήσουμε με λογικές μεταγραφών ποδοσφαίρου της τελευταίας στιγμής. Η γνώμη μου δεν έχει καμιά ιδιοτέλεια, μακριά από μένα τέτοιες λογικές όπως ότι η έλευση του Γιώργου Οικονόμου μπορεί να αφήσει εμένα έξω από πιθανή εκλογή.»

 

Για το ζήτημα του Γιώργου Οικονόμου τοποθετήθηκε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη, λέγοντας:


 « Δεν πρόκειται για επίθεση φιλίας από το ΚΙΝΑΛ, είναι μια στρατηγική επιλογή με την οποία έχει προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για το πώς οι προοδευτικές δυνάμεις θα απαντήσουν στην έξαρση των ακροδεξιών απόψεων. Το πώς θα προχωρήσουμε από εδώ και πέρα δεν θα το αποφασίσουμε μονομερώς, θα το αποφασίσουμε μετά από διαδικασίες που θα αφορούν όλη την Ελλάδα, όχι μόνο το Νομό Τρικάλων.»

Στις φήμες για συμμαχία με τον Μικέλη Χατζηγάκη απάντησε σε σημερινές του δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου:


 « Διάβασα για δημοσιεύματα περί ιερών συμμαχιών και παρασκηνίου, ενώ έγινε το απόλυτα λογικό το ότι απλώς βρέθηκα με τον Μικέλη Χατζηγάκη, ένα νέο άνθρωπο, και ανταλλάξαμε απόψεις.

Με όλους τους πολιτευτές και βουλευτές έχουμε άριστες σχέσεις, τηρούμε ίσες αποστάσεις και προσπαθούμε για το κοινό καλό.

 Τα σχόλια του Αλέκου Πολυμερόπουλου ότι η παράταξη του Δημήτρη Χατζηγάκη έχει προσχωρήσει στη δική μου, μόνο θλίψη μου προκαλούνε , δείχνει την εικόνα ενός ανθρώπου που δεν έχει ειρμό στη σκέψη του.

Προσπαθεί να αποκαλύψει μεγάλα σκάνδαλα, περιδιαβαίνει τα κανάλια παίζοντας θέατρο και θυμήθηκε ξαφνικά τις ευαισθησίες του για κοινωνικές ομάδες. Θα έλεγα στους ανθρώπους που τον αγαπάνε να τον προστατέψουν, είναι κρίμα.»

 
Τη συμμετοχή 7 μελών του αυτοδιοικητικού σχήματος ‘Μένουμε Τρίκαλα’ στο συνδυασμό του Κώστα Κρεμμύδα ανακοίνωσε σήμερα από τη Λέσχη 97,6 το ιδρυτικό στέλεχος του σχήματος Δημήτρης Παρθένης:


 « Με το συνδυασμό του Κώστα Κρεμμύδα προχωρήσαμε τόσο πολύ στη συνεργασία μας, που σε λίγο αλλάζουμε…βέρες. Θα συμπράξουμε στις δημοτικές εκλογές, το έχουμε αποφασίσει και μένει η κοινή συνέντευξη τύπου. Θα υπάρξει και ένα κείμενο κοινής προγραμματικής σύμπραξης.

Τα ονόματα των υποψηφίων μας που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο θα ανακοινωθούν συντόμως, και θα πρόκειται για 7 δικούς μας υποψηφίους.»

 

 

Επιστροφή