Τουτ, τουτ... "Με τις λακούβες τι θα γίνει ρε φίλε";

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Τουτ, τουτ...

Απάντηση/Επιστολή Παναγιώτη Πιλάτου σε χθεσινό μας σχόλιο



Αγαπητή ομάδα του Fatsimare.gr έχω να σας πω:


Αγαπητή ομάδα του Fatsimare.gr αρχικά να σας ευχαριστήσω για την δημοσιοποίηση του βίντεο μου με τίτλο "Με τις λακούβες τι θα γίνει ρε φίλε"

Επιτρέψτε μου όμως να σας απαντήσω στον θέλω να πιστεύω  καλόπιστο σχολιασμό σας για το ενημερωτικό βίντεο της υποψηφιότητας μου:

Είμαι 31 ετών, στις 25 Απριλίου μπαίνω στα 32! - Μέχρι και την ηλικία των 7 ζούσα στο Φλαμούλι. Στην συνέχεια μετακόμισα στην οδό Νικομάχου πολύ κοντά στο Ποτάμι, εκεί έμεινα μέχρι και τα 22. Από τότε μέχρι και σήμερα ζω στην οδό Κανάρη , δηλαδή στο κέντρο της πόλης μας.

Στα 27 μέχρι και σήμερα , διατηρούσα μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στην οδό Καραΐσκάκη, εκεί δηλαδή που γίνεται η λαϊκή μας αγορά.

Δηλαδή γέννημα θρεμα που λένε Τρικαλινός. Αυτά για όσο αναφορά στον σχολιασμό σας για το εάν ζω, περπατώ και οδηγώ στην πόλη μας και την περιοχή μας.

Στο δεύτερο σκέλος και ίσως πιο σημαντικό περί υποτίμησης νοημοσύνης πολιτών.

Το ενημερωτικό μου βίντεο είχε σκοπό να δείξει και να ενημερώσει για όποιον δεν τον ξέρει το καινοτόμο πρόγραμμα οικολογικής μετακίνησης, το οποίο εφαρμόζεται και σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις.

Χθες μαζί με φίλο χρησιμοποιήσαμε τα ηλεκτροκίνητα οχήματα, για να διαπιστώσουμε οι ίδιοι εάν έχουν πρακτική χρήση στον οδικό ιστό της πόλης, σας διαβεβαιώ πως έχουν, δεν μένει παρά και κάποιος από την ομάδα σας να τα χρησιμοποιήσει.

Συμφωνούμε πως οι προκλήσεις της εποχής μας χρειάζεται να μας βρίσκουν συμμέτοχους και να ενσωματώνουμε ό,τι χρειαζόμαστε όχι μόνο για το fatsimare.

Ποτέ και πουθενά σε καμία δημόσια τοποθέτησή μου από το 2014 δεν έχω υποτίμησή την νοημοσύνη των συμπολιτών μου.

Εκφράζομαι πάντα για αυτό που θεωρώ σωστό. Είμαι ένας άνθρωπος πολιτικά αυτοδημιούργητος. Η προεκλογική μου καμπάνια δεν έχει πίσω διαφημιστές, κρυφούς χρηματοδότες.

Το κάνουμε με φίλους, με αγάπη και σεβασμό στην άσκηση πολιτικής - Αγαπητή ομάδα του fatsimare εγώ δεν δίνω 50αρικα δεξιά και αριστερά για να δημιουργήσω πολιτικό προφίλ (αυτό περί φραμπαλάδων)

Έχω πίστη στον εαυτό μου, στις αξίες και τα πιστεύω μου. Το να διεκδικείς την ψήφο των συμπολιτών σου, είναι για εμένα η ύψιστη προσπάθεια και τιμή για την αποτύπωση των απόψεων σου. Το πεδίο της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν είναι για εμένα ευκαιριακό. Η προσπάθεια που πραγματοποιώ πιστέψτε (αν και δεν αφορά κανέναν ίσως) είναι τεράστια με προσωπικό κόστος σε σχεδιασμούς ζωής.

Αγαπητή ομάδα του fatsimare.gr αν οι πολίτες μου δείξουν την εμπιστοσύνη τους την Κυριακή στις 26 Μαΐου, έχω σκοπό να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους, να δουλέψω σκληρά για μια πόλη, έναν δήμο που πραγματικά του αξίζει να είναι ΜΠΡΟΣΤΑ.

Όμως το σύνδρομο της λακούβας δεν με αφορά, όχι γιατί δεν υπάρχουν λακούβες αλλά γιατί η αντιπολίτευση το χρησιμοποιεί κατά κόρον ως επιχείρημα.

Ναι να ασχοληθούμε, να ασχοληθώ με της λακούβες και με όλα τα καθημερινά ζητήματα που προκύπτουν σε μια ζωντανή και προοδευτική κοινωνία όπως είναι τα Τρίκαλα και τα χωριά μας.

Να ξεφύγουμε από τα μικροπολιτικά σύνδρομα.
Ναι να ασχοληθούμε με τα καθημερινά, όχι μόνο με αυτά.
Ζούμε σε έναν κόσμο που συνεχώς μεταβάλλεται και αλλάζει και τα Τρίκαλα δηλώνουν παρών σε όλες τις καινούργιες νέες προκλήσεις.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε για να διαβάσετε την απάντηση μου και να σας εκμυστηρευτώ πως η στήλη σας ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ & ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ είναι από τις αγαπημένες μου

ΥΓ: Ευχαριστώ τον φίλο μου Βασίλη που με βοήθησε να γυρίσω την προεκλογική βιντεάρα. Της οποίας το κόστος είναι 0 ΕΥΡΩ

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Πιλάτος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων
με την Επανεκκίνηση του Δημήτρη Παπαστεργίου




Pilatos Panajotis
Freelance
6987337255

Skype: pilatos@outlook.com.gr

Υ.Γ.

Αγαπητέ Παναγιώτη, κατ' αρχάς καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου και εύχομαι να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα μεγαλόπνοα σχέδια που έχεις κατά νου αν εκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων.

Ασφαλώς και το σχόλιό μου για το "μήνυμα" που πας να περάσεις μέσα από το συμπαθητικό βιντεάκι είναι καλόπιστο...

"Λίγα" με αφορμή την απάντησή σου:

*Χαίρομαι που έχεις ξεφύγει από "μικροπολιτικά σύνδρομα" όπως το "σύνδρομο της λακούβας", "της καμένης λάμπας", "των χορταριών" των "σπασμένων πεζοδρομίων" και άλλα "καθημερινά".

**Αν κατάλαβα καλά, θα ασχοληθείς με κάτι πιό "ιδανικά υψηλό", κάτι που να έχει μέσα "όραμα" και "τεχνολογία". Μακάρι.
(Με το λαϊκίστικο και μικροπολιτικό "Με τις λακούβες τι θα γίνει ρε φίλε" άσε να ασχοληθεί κανένας άλλος από τη δημοτική ομάδα.)


Και φιλικά με χιούμορ:

- Αν με το καλό εκλεγείς, ρίξε καμμιά φτυαριά άσφαλτο στην Καραϊσκάκη, έχει να πέσει από το 1979, θα το εκτιμήσουν οι γείτονες που θα σε ψηφίσουν.
- Να αποφεύγεις τα πεζοδρόμια της Αθ. Διάκου (αν περνάς από κει, δίπλα), σε βλέπω στην... ορθοπεδική και να τρέχεις προεκλογικά για σταυρούς με... πατερίτσες.!


Και πάλι καλή επιτυχία

Με εκτίμηση


Για το fatsimare

To ΔΕΞΙ μπακ



"ΤΕΡΜΑ" ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ...



google help

Σε όσους "φαντασιώνονται" λακούβες στα Τρίκαλα (όπως εγώ) ένα "γκουγλάρισμα" στις "εικόνες"  πατήστε- λακουβες τρικαλα- θα βοηθήσει...

 



Δείτε σχετικά άρθρα:

 

 

Επιστροφή