Ταμήλος: "Μένουμε Νοσοκομείο" ο συνδυασμός του Κώστα Κρεμμύδα !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ταμήλος:

Το σχόλιο του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές έκανε στη Λέσχη 97,6 σήμερα το πρωί ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος:
« Τους σταυρούς στο Δήμαρχο τους φέρνουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα κατέβουν μαζί του.
Το λάθος όμως που κάνουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι ότι απολογούνται για ό,τι δεν έκαναν πριν. Πρέπει να λένε τι θα κάνουν την επόμενη τετραετία.

Να μην πηγαίνουν στις γειτονιές και να απολογούνται γιατί δεν έγιναν όλα, να λένε θέλαμε αλλά δεν μπορούσαμε. Πάντα θα υπάρχουν και λακκούβες, και χόρτα, και σκουπίδια.


Θεωρώ πως όλοι όσοι δήλωσαν ως τώρα υποψήφιοι Δήμαρχοι δεν θα κατεβούν τελικά, γιατί πρέπει να βρούνε περίπου 45 άτομα το ελάχιστο για να σχηματίσουν συνδυασμό. Δεν είναι εύκολο να βρεις τόσα άτομα να σε ακολουθήσουν.


Για το αν είναι εφικτή η εκλογή από την Ά Κυριακή για τον κ. Παπαστεργίου θα το δούμε πιο ξεκάθαρα μετά το Πάσχα. Είχε πάρει την πρώτη του φορά 38.5%, ένα πολύ καλό ποσοστό. Πιστεύω ότι η διαφορά μέχρι το 50% είναι πολύ μικρή.

Ο συνδυασμός του Κώστα Κρεμμύδα έχει μέσα πρόσωπα με εμπειρία, όπως ο κ. Λάππας, ο κ. Γκουγκουστάμος, αλλά και πολλά νέα στελέχη.

Το άνοιγμα στο ‘Μένουμε Τρίκαλα’ μάλλον θα το λέγαμε…."Μένουμε Νοσοκομείο", γιατί από ότι βλέπω όλοι στο χώρο του νοσοκομείου ανήκουν, είναι η ομάδα του διοικητή κ. Παρθένη.»Έχει ένα συνολικό όραμα για την Ελλάδα ο Πέτρος...!

Την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη ως ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ  σχολίασε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος:


« Μπροστά μας έχουμε και τις ευρωπαϊκές εκλογές, με πολλούς υποψηφίους να θέλουν να περάσουν από τα Τρίκαλα. Ένας από αυτούς θα είναι και ο Πέτρος Κόκκαλης, έχει το…φαν κλαμπ του εδώ μιας και ήταν πρόεδρος του Ολυμπιακού σε μια περίοδο που η ομάδα είχε πολύ σημαντική παρουσία.

Έχει ένα συνολικό όραμα για την Ελλάδα και τον κόσμο, είναι ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται κυρίως στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η κίνηση στην οποία συμμετέχει περιλαμβάνει οικολογική παρέμβαση για όλους τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής.


Έχει ιδεολογικό λόγο, τον άκουσα πρόσφατα και με εξέπληξε το πώς ένας επιχειρηματίας έχει έναν τόσο μεστό πολιτικό λόγο. Στα ζητήματα που αφορούν τη σχέση οικολογίας και αριστεράς είναι πολύ καλός.» 

 

 

Επιστροφή