"Φάτε τα" τώρα Ταμήλε και Παπαστέργιο...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Tους τα "λέει" ο Καίκης...

Όταν Παπαστεργίου και Ταμήλος ζέσταιναν στον κόρφο τους το αυγό του φιδιού...Αιχμές αφήνει, σύμφωνα με δημοσιεύματα , ο κ. Παπαστεργίου για συνδυασμούς «που ήρθαν να κάνουν ζημιά» και συγκροτήθηκαν «δυο λεπτά πριν τα μεσάνυχτα χωρίς καν πρόγραμμα» .

Όμως ο κ.Δήμαρχος έχει επιλεκτική μνήμη, ξεχνώντας ότι ένας εξ αυτών των συνδυασμών  έχει επικεφαλής έναν παλιό συνυποψήφιό  του.

Πρόκειται για τον  υποψήφιο δήμαρχο της φασιστικής-ναζιστικής Χρυσής Αυγής  Χρήστο Τσόλα , με τον οποίον ο κ Παπαστεργίου  συγκατοικούσε το 2006 στο ψηφοδέλτιο του Μιχάλη Ταμήλου .

Τότε,  ο Χρήστος Τσόλας εκπροσωπούσε τη στήριξη  του ακροδεξιού μορφώματος  ΛΑΟΣ ,του Γ. Καραντζαφέρη, στην υποψηφιότητα Ταμήλου και προφανώς την προγραμματική τους σύγκλιση.

Έτσι και τώρα είναι προφανές ότι η «ζημιά»  για την οποία ανησυχεί ο κ. Παπαστεργίου δεν είναι  η παρουσία Χρυσαυγίτικου ψηφοδελτίου στο Δήμο αλλά  η απώλεια ψήφων για το συνδυασμό του. Επί της ουσίας ο κ. Παπαστεργίου ομολογεί ότι είναι του «ίδιου χώρου»  γι’ αυτό και φοβάται την εκλογική απώλεια  του  ακροδεξιού ακροατήριου.

 Άλλωστε οι «μεταγραφές» , τα «παντρολογήματα» και τα «διαζύγια» μεταξύ στελεχών και συνδυασμών  που  υπηρέτησαν την αμαρτωλή πολιτική των κομμάτων τους δείχνουν πως δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους και όλοι  συγχρονίζονται και ευθυγραμμίζονται με τις αντιλαϊκές κατευθύνσεις της ΕΕ, τις πολιτικές των εκάστοτε κυβερνήσεων και τις ανάγκες του αστικού κράτους να ξεζουμίζει μέσω και του Δήμου τη λαϊκή οικογένεια.

Τα ατέλειωτα αλισβερίσια τους είναι καρμπόν των μεταγραφών των κομμάτων τους στη λεγόμενη «κεντρική πολιτική σκηνή». Όπως και στο κοινοβούλιο έτσι και στο δημοτικό συμβούλιο  αποσκοπούν στο να μοιράζονται τις καρέκλες και να υπηρετήσουν  με αφοσίωση τα ίδια συμφέροντα , των λίγων κι εκλεκτών,  που υπηρέτησαν ως τώρα.

Γι’ αυτό ο Τρικαλινός λαός έχει στα χέρια του μια  επιλογή που μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά!

Με ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση να κάψει  τα σενάρια των συνδυασμών του συστήματος και να γράψει το δικό του.                                                                                                        

     Για το fatsimare    To ΑΡΙΣΤΕΡΟ μπακ 

 

Επιστροφή