Επιμένει με τα "αυτοκινητάκια" ο δήμαρχος...!!!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Επιμένει με τα
Γιατί όχι, καινοτόμο.!!
Γιατί όχι, Μάλλον αρέσει στους Τρικαλινούς. 58% είναι αυτό...


(Μούγκα, το "μασάμε", το... "βουλώνουμε". !
Προχώρα έτσι Μήτσο. Άξιος, άξιος...!)

Κι' εσύ λαέ (βασανισμένε, που θά' λεγε και ο σύντροφος... Καϊκης) να τον "χαίρεσαι"...!ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Il Giornale ο Δήμος Τρικκαίων και τα ηλεκτροκίνητα οχήματα

Νέα προβολή στη Ιταλία με ρεπορτάζ για το πρόγραμμα ELVITEN και τις τεχνολογικές δυνατότητες σε θέματα αυτοκίνησης
Μια ακόμη αναφορά για τα Τρίκαλα, σε σημαντικό μέσο ενημέρωσης της Ιταλίας, την Il Giornale. Η επίσκεψη πλήθους Ιταλών δημοσιογράφων στις αρχές Μαΐου στον Δήμο Τρικκαίων (στα εγκαίνια του κόμβου καινοτομίας GiSeMi), οδήγησε σε «ανακάλυψη» της πόλης από τους γείτονες και σε, έκτοτε, συνεχή δημοσιεύματα.

 Με τη φροντίδα της κ. Ελένης Σαρηκώστα, συμβούλου τουριστικού μάρκετινγκ και Destination Manager (γραφείο Viaggioxte - Grecia su Misura), προηγήθηκε η προβολή στην ιστοσελίδα quotidiano.net, με πλήθος αναφορών για την πόλη και τις δυνατότητές της. Ακολούθησε, πριν λίγες ημέρες, μια πιο ειδική ταξιδιωτική αναφορά για την πόλη, με ιδιαίτερη έμφαση στα ηλεκτροκίνητα οχήματα του προγράμματος ELVITEN.

Ο κ. Μαουρίτσιο Τόμα (Maurizio Toma), ειδικός σε θέματα αυτοκίνησης και πρώην στέλεχος επιχειρήσεων αυτόνομης οδήγησης, αναφέρθηκε στα ηλεκτροκίνητα οχήματα εκτενώς, στην ιστοσελίδα της μεγάλης ιταλικής εφημερίδας Ιl Giornale. Συγκεκριμένα, με ειδικό βίντεο στο πλαίσιο ταξιδιωτικής επίσκεψης από Χαλκδικής μέσω Τρικάλων και Μετεώρων προς Ηγουμενίτσα, ο κ. Τόμα εξήγησε στη διεύθυνση motori.ilgiornale.it τα όσα σχετίζονται με το πρόγραμμα και τη θέση των Τρικάλων στην επαφή με την τεχνολογία και την αυτοκίνηση. 

Σε συνέντευξή του, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου αναφέρθηκε στα ειδικότερα θέματα για την κινητικότητα, την αυτοκίνηση, τα προγράμματα που ξεκίνησαν με το "παγκόσμιο" Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό  (ALVITEN, AVINT, Cities4People) και το ποδήλατο.Μετά και από βόλτα στην πόλη με τα οχήματα αυτά (που είναι διαθέσιμα και σε κάθε επισκέπτη και τρικαλινό), οι εντυπώσεις ήταν άριστες, σε συνδυασμό με μια βόλτα δίπλα από τον Ληθαίο ποταμό, τα ποδήλατα και τις γενικότερες δράσεις του Δήμου Τρικκαίων.

Δείτε το βίντεο στη διεύθυνση http://motori.ilgiornale.it/viaggio-nella-penisola-calcidica-dal-mare-alle-meteore/?fbclid=IwAR1JCDVkXC5cE_FcwSP8NZf1cOgEuLoFmicVfDy9DSjFKbDE-69F6lc5T78
 
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

 

 

Επιστροφή