Ο "αντικαπνιστικός", τα τασάκια στη βουλή και το "μήνυμα" του πρωθυπουργού...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο
Το "Τζέρτζελο" με το κάπνισμα και τον αντικαπνιστικό στα "ενημερωτικά" της χώρας.

Ένα "έργο" που θα κρατήσει εξάμηνο (και βάλε...)
Τα (βοθρο-MME της διαπλοκής κατά πολλούς), κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες και ιστοσελίδες που δεν έχουν "τι να μας πουν" κατακαλόκαιρο, ανακαλύπτουν εδώ και δυό τρεις μέρες "γόπες" στα πεζοδρόμια, βλαβερούς και αποπνικτικούς "καπνούς" μέσα και έξω από μαγαζιά και δημόσιους χώρους, δείχνουν απελπισμένους πολίτες να διαμαρτύρονται και να λένε "αμήν και πότε" θα σταματήσει "αυτό"...

Στην... "ταινία" που βλέπουμε ήδη, (έναρξη... σήμερον) πρωταγωνιστής ο Κυριάκος, ο φιλελέ αυτοδύναμος ηγέτης που σαν ένας νέος Σούπερμαν έρχεται να επιβάλει τον νόμο, να σώσει τη χώρα.

Το "όργιο" της αντικαπνιστικής προπαγάνδας αναμένεται να κρατήσει ένα εξάμηνο περίπου, όσο χρειάζεται να... εμπαιδώσουν για τα καλά οι Έλληνες πολίτες πόσο βλαβερό είναι το κάπνισμα και κυρίως πόσο "αποφασιστική" και "αποτελεσματική" είναι η νέα κυβέρνηση στην προσπάθεια να ΑΛΛΑΞΕΙ τα κακώς κείμενα στη χώρα...

Δύο με τρία λεπτά σε κάθε δελτίο θα "παίζει" για καιρό ο "αντικαπνιστικός" και η προσπάθεια της κυβέρνησης να βάλει στους κακότροπους Έλληνες "μυαλό".

Πρώτα αυτό.
Όλα τα άλλα δευτερεύοντα "κακά, στραβά κι ανάποδα" σ' αυτή τη χώρα να περιμένουν...Για το fatsimare

Το ΑΡΙΣΤΕΡΟ μπακ


Σκηνή 1η
Τρίτη, 30-Ιουλ-2019 19:29


Μητσοτάκης: Η Βουλή πρέπει να δώσει το καλό παράδειγμα για το κάπνισμα
 

Το κάπνισμα και χαλαρή συζήτηση, για τις ολιγοήμερες διακοπές του Αυγούστου, κυριάρχησαν στη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, στο καφενείο της Βουλής, παρόντος του προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, λίγο πριν ψηφιστεί στην Ολομέλεια το πρώτο νομοσχέδιο με τις φοροελαφρύνσεις.


Ο πρωθυπουργός διαπίστωσε πως δεν υπήρχαν πλέον τασάκια  στα τραπεζάκια του καφενείου και γελώντας είπε στους βουλευτές "όπως φαίνεται όλοι διαβάζετε Guardian", καθώς η βρετανική εφημερίδα έκανε πρόσφατα αφιέρωμα στο κάπνισμα που συνεχίζεται σε κλειστούς δημόσιους χώρους , ακόμα και εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού ήταν σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές σαφές, υπέρ της εφαρμογής του αντικαπνιστικού Νόμου.

"Η Βουλή πρέπει να δώσει το παράδειγμα", τόνισε ο κ. Μητσοτάκης ζητώντας από τους καπνιστές-βουλευτές, επίσης, να δώσουν το καλό παράδειγμα. Στο χαλαρό τραπέζι, ο πρωθυπουργός επίσης ρώτησε τους παρόντες που θα πάνε διακοπές.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής, πάντως, σύντομα η Βουλή θα αποκτήσει καπνιστήριο.
Μέχρι στιγμής, τυπικά, ως καπνιστήριο, χρησιμοποιείται μια στενή βεράντα, ακριβώς έξω από το καφενείο της Βουλής, η οποία δεν επαρκεί.

capital.gr

 

 

Επιστροφή