Για το σπήλαιο Θεόπετρας "μούγκα"; Γιατί;

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Για το σπήλαιο Θεόπετρας
O περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μπουτίνας "μίλησε" στη Λέσχη 976 για τον τουρισμό στην περιοχή...

"Μούγκα" για το σπήλαιο Θεόπετρας.


Σαν να μην υπάρχει....
Γιατί;


"ΚΛΕΙΣΤΟ" τέσσερα  χρόνια τώρα...

Τι "παίζει" και γιατί δεν ενδιαφέρεται κανείς να ανοίξει;

Οκ, "ανίκανοι" οι προηγούμενοι, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, εσείς κ. Μπουτίνα τι κάνετε γι αυτό;

Μια κουβέντα, μια δέσμευση δεν είχατε να εκφράσετε για το 150.000 χρόνων ΖΩΝΤΑΝΟ και ΕΤΟΙΜΟ για επισκεψιμότητα μνημείο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ;

Τι επιτέλους χρειάζεται και δεν ανοίγει;

fatsimare.gr


Mε αφορμή:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Λέσχη 976 fm

Για την τουριστική ανάπτυξη του Νομού μίλησε σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μπουτίνας, αναφέροντας χαρακτηριστικά:


« Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο ζενίθ της τουριστικής περιόδου, και περιμένουμε ένα εξίσου δυνατό Σεπτέμβριο για το Νομό Τρικάλων.

Τα Μετέωρα στατιστικά αποτελούν το δεύτερο σημείο σε επισκεψιμότητα μετά την Ακρόπολη. Είναι ένα εξαιρετικό brand name στην περιοχή μας, και σε αυτό πρέπει να επενδύσουμε.

Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν βεβαίως, και στοχεύουμε κυρίως στο να μπούμε σε νέες αγορές αλλά και να διευρύνουμε τον αριθμό διανυκτερεύσεων και των επισκέψεων σε άλλα μέρη του Νομού.

Κάποιος δηλαδή που μπορεί να μείνει μια μέρα στα Μετέωρα, να μείνει και άλλη μια π.χ. στον ορεινό όγκο, στον Ασπροπόταμο, ή στην πόλη των Τρικάλων για city break.

Αυτό δουλεύουμε αυτή τη στιγμή και με τους 4 Δήμους και με το Επιμελητήριο, να κάνουμε κάποιες δράσεις που θα φέρουν κοντά όλα τα σημεία ενδιαφέροντος που έχει ο Νομός.

Προβάλλουμε τις ομορφιές του τόπου μας όπου μπορούμε, θέλει και δουλειά και σχεδιασμό, και πιστεύω ότι η ήπια τουριστική ανάπτυξη που επιθυμούμε θα έρθει σταδιακά.»

 

 

Επιστροφή