"Παρέλαση" νεοεκλεγμένων δημάρχων να δουν το... Τρικαλινό "θαύμα" !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Από κάθε γωνιά της Ελλάδας σπεύδουν να δουν τι γίνεται στην έξυπνη πόλη μας.

"Ουρά" κάνουν στο περίφημο control room του Smart Trikala που... πήρε φωτιά.!Σεμνά και ταπεινά, με δελτία τύπου το γραφείο του δήμου να μας ενημερώνει τακτικά γι αυτές τις επισκέψεις...


Συνάντηση ουσίας για τον νέο Δήμαρχο Καστοριάς στα Τρίκαλα

Με θέματα ουσίας για τη διακυβέρνηση στην Αυτοδιοίκηση, ασχολήθηκαν οι Δήμαρχοι Τρικκαίων και Καστοριάς στη συνάντησή τους στα Τρίκαλα.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος της δυτικομακεδονικού Δήμου κ. Γιάννης Κορεντσίδης επισκέφθηκε την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

Σε μια πολύωρη συνάντηση, τέθηκαν και συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την εμπειρία και τις δράσεις του Δήμου Τρικκαίων σε πλήθος θεμάτων, από την τεχνολογία και τα απορρίμματα, μέχρι τις καινοτομίες και τις δράσεις σε επίπεδο βελτίωσης της καθημερινότητας.


Τα έργα και οι προοπτικές του Δήμου Τρικκαίων στην αναπτυξιακή τους προοπτική, επίσης απασχόλησαν τη συζήτηση, ενώ ο κ. Παπαστεργίου ενημέρωσε τον κ. Κορεντσίδη για το Smart Trikala και την τεχνολογική δραστηριότητα σε επίπεδο βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων


Καλές πρακτικές του Δ. Τρικκαίων στον Δήμο Παιονίας

Με ουσιαστική συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων, η επίσκεψη του νεοεκλεγέντος Δήμαρχου Παιονίας στα Τρίκαλα.

Ο κ. Κώστας Σιωνίδης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019, συνοδευόμενος από στελέχη της νέας δημοτικής αρχής Παιονίας και συνεργάτες του.


Βασικό αντικείμενο συζήτησης, η διακυβέρνηση στην Αυτοδιοίκηση της νέας εποχής, για τις πόλεις και τους κατοίκους στο πλαίσιο των διαμορφωμένων καταστάσεων.

Συζητήθηκαν ζητήματα για την οργάνωση του Δήμου, για βασικές παρεμβάσεις σε θέματα καθημερινότητας, για εξυπηρέτηση των πολιτών, για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, για δράσεις ευρύτερου ενδιαφέροντος με τη συμμετοχή της κοινωνίας.


Επίσης, έγινε ανάλυση των τεχνολογικών δεδομένων και προγραμμάτων που υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων, σε σχέση με τη βελτίωση της λειτουργίας των υπηρεσιών προς όφελος του πολίτη.

 Στη συνάντηση παρέστη και ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Χρ. Ρόμπος.

Ακολούθησε ξενάγηση ενημέρωση στο control room του Smart Trikala και στον Μύλο Ματσόπουλου (Μύλος των Ξωτικών) από τον εκπρόσωπο Τύπου του Δ. Τρικκαίων κ. Θανάση Μιχαλάκη.

 Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων


 

 

Επιστροφή