Συριζαίοι: Ο Ταμήλος "ξεμπροστιάζει" τον Κικίλια...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Συριζαίοι: Ο Ταμήλος

Τη χθεσινή τοποθέτηση του Μιχάλη Ταμήλου για τοποθετήσεις διοικητών νοσοκομείων με κομματικά κριτήρια σχολίασαν σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6  ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος κι ο πρώην βουλευτής Χρήστος Σιμορέλης:


Παπαδόπουλος:


« Ο κ. Ταμήλος είπε καθαρά αυτό που σκέφτεται, ότι προφανώς θέλουν να τοποθετήσουνε νεοδημοκράτες σε θέσεις διοικητών νοσοκομείων.

Αλλά αν ρωτήσει κάποιος βουλευτής, όπως εγώ, τον Υπουργό κ. Κικίλια με ποια κριτήρια θα κάνουν την επιλογή, θα απαντήσει ότι θα γίνει με αξιοκρατία.

Δεν θα πούνε αυτά που είπε ο κ. Ταμήλος, ο οποίος τους ξεμπροστιάζει λέγοντας θα κυβερνήσουμε με τρικαλινούς νεοδημοκράτες.

Είναι πολύ σοβαρά ζητήματα αυτά, πιστεύω ότι θα έπρεπε η νομαρχιακή τουλάχιστον να απαντήσει αν εκπροσωπούν το κόμμα τους αυτές οι δηλώσεις.

Ακούστηκε ότι και στη δική μας θητεία δεν συμμετείχαν νεοδημοκράτες ως διοικητές, ενώ υπήρξαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Η απάντηση είναι ότι δεν υπέβαλλαν τα χαρτιά τους οι νεοδημοκράτες ώστε να αξιολογηθούν.»


Το θέμα σχολίασε και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης, λέγοντας:

« Χρειάστηκαν μόνο 2 μήνες για να δείξει η ΝΔ το αληθινό της πρόσωπο, την αντίληψη δηλαδή που έχει ότι εφόσον πήρε την κυβέρνηση, θα πάρει και τα πάντα ως λάφυρα.

Προσπαθεί να σαρώσει τα πάντα, ακόμα και στις ανεξάρτητες αρχές, και αν δεν τα καταφέρουν αλλάζουν μέχρι και το νόμο, όπως έγινε και με την ΕΥΠ.

 Το Νοσοκομείο Τρικάλων δεν είναι ένα φέουδο της κυβέρνησης και της ΝΔ,  που έχουν τη λογική ότι θα διαλέξουν κάποιο δικό τους στέλεχος είτε αξίζει είτε δεν αξίζει.»

Θέλετε... σχόλιο;

Eίπε ο γάϊδαρος, τον πετεινό κεφάλα...(Κάτι τέτοιο σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς Συριζαίους να μιλούν για το πως επιλέγουν οι Νεοδημοκράτες κυβερνητικές θέσεις)

Για το fatsimare

Το ΔΕΞΙ μπακ

 

 

Επιστροφή