"Γατόνι"...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

"Θα έρθουν πάρα πολλοί Δήμαρχοι στα Τρίκαλα"...


Δεν το κρύβει
ο δήμαρχος πως το "Συνέδριο Restart mAI City", "Η τεχνολογία στην υπηρεσία Δήμων – πολιτών" είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προωθήσει την υποψηφιότητά του για πρόεδρο στην ΚΕΔΚΕ...

"...μπορεί να παιχτεί ένα ωραίο "παιχνίδι" δήλωσε στη Λέσχη 97.6..."

"Γατόνι".

Μαζί σου Δήμαρχε...

Την κατάθεση της υποψηφιότητας του για την προεδρία της ΚΕΔΕ σχολίασε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου:

« Σκοπός είναι να βοηθήσουμε και τον τόπο μας, με το να γίνουμε πιο χρήσιμοι για τους δημότες μας, αλλά και να βοηθήσουμε και το ίδιο το δημόσιο να αλλάξει προς το καλύτερο με λιγότερη γραφειοκρατία.

Θεωρώ πως η ομάδα της οποίας ηγούμαι αυτό θα πρεσβεύσει, και ήδη τα μηνύματα είναι πολύ θετικά από όλη την Ελλάδα.

Ο αγώνας είναι δύσκολος, έχει ανταγωνισμό, όμως πιστεύω πως θα πετύχουμε. Ήταν γνωστή η πρόθεση του Λάζαρου Κυρίζογλου, από το χώρο της ΝΔ, για διεκδίκηση της προεδρίας. Έχουμε δημοκρατία, ας κατεβάσει ο καθένας την ομάδα του, τις ιδέες του, και ας κερδίσει ο καλύτερος.

Το να συγκεντρώσω υπογραφές για στήριξη υποψηφιότητας δεν θα το κάνω, έχουμε ένα πολύ ωραίο συνέδριο εδώ στα Τρίκαλα την Πέμπτη όπου θα έρθουν πάρα πολλοί Δήμαρχοι, οπότε μπορεί να παιχτεί και διαφορετικά το παιχνίδι.»


Είπε κι "άλλα"...:

Στη συνέντευξη του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στο κλείσιμο της οδού Αμαλίας τις τελευταίες μέρες λέγοντας:

Ήταν χρήσιμη η δοκιμαστική πεζοδρόμηση της Αμαλίας τις τελευταίες μέρες, πρέπει να δούμε βέβαια και το θέμα της κίνησης των οχημάτων και της στάθμευσης των μονίμων κατοίκων.

Γιατί για όσους…δεν μένουν εκεί, ήταν καλά τα μηνύματα.
Σ.Σ. fatsimare: (Αυτό, θα... σχολιαστεί  "δεόντως" προσεχώς...)


Αυτή τη στιγμή δεν μιλάμε για πεζοδρόμηση του κομματιού της Αμαλίας, θα πρέπει πρώτα να δούμε την κατασκευή του παρκινγκ της Κανούτα.

Τα βλέπουμε μαζί αυτά τα θέματα, δεν μπορεί να κόβουμε μόνο θέσεις αλλά και να δημιουργηθούνε ταυτόχρονα με την κατασκευή παρκινγκ, όπως π.χ. το υπόγειο παρκινγκ της πλατείας του παλαιού ΚΤΕΛ το οποίο ανήκε στην Κτηματική Υπηρεσία και πλέον εμείς σαν Δήμος αναλάβαμε να το τρέξουμε.»

 

 

Επιστροφή