Η Τρικαλινή που έκλεψε τη καρδιά του Τούρκου γόη...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Η Τρικαλινή που έκλεψε τη καρδιά του Τούρκου γόη...
Τόσο στα ελληνικά όσο και στα τουρκικά media είναι γνωστή η σχέση της "μοιραίας Ελληνίδας", της Χαράς Παππά που γοήτευσε τον Τούρκο star Μπουράκ Χακί και πλέον ετοιμάζεται να γίνει η σύζυγός του...Αυτό που δεν ξέραμε είναι πως είναι βέρα Τρικαλινή, Αγρελιώτισσα και μάλιστα "από παπού κι από γιαγιά"...!Στην εκπομπή της Τατιάνας στον ΣΚΑΙ λοιπόν βγήκε προχθες το μεσημέρι ο πατέρας της όμορφης Χαράς, Σάκης Παππάς.


Ο Σάκης Παππάς (Σούλης) που ήταν υποψήφιος στη Θεσπρωτία με το "Μέρα 25" του Γιάννη Βαρουφάκη και μίλησε στην εκπομπή για τη σχέση της κόρης του Χαράς με τον Μπουράκ Χακί.
(Η "ιστορία" πάει δύο χρόνια πίσω, όταν ο Μπουράκ επισκέφτηκε τη χώρα μας για να υπογράψει θεατρικό συμβόλαιο με τον παραγωγό Βασίλη Γκουρούση, και κατέληξε να βρει τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Χαράς Παππά.)
Αναφέρθηκε
στη συμμετοχή της στο GNTM, στην "ιδιαιτερότητα" της σχέσης και πως την "είδε" αλλά και σε ότι αφορά αυτή και την υποψηφιότητα του...

Διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με το χωριό, το επισκέπτεται συχνά, έχει πολλούς συγγενείς και φίλους μεταξύ των οποίων και τον Σπύρο Αβράμη πρωταθλητή της Ελληνορωμαϊκής.

Ο Σάκης ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται σήμερα στη Γερμανία, είναι ιδιοκτήτης εστιατορίων.

 

 

Επιστροφή