Έλα, έλα, να το "πουλάκι"...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Έλα, έλα, να το

Τρικαλινοί (και άλλοι) πολιτικά... "Αόρατοι" εν δράσει...!

-Στο Μαξίμου Σάκης και Κατερίνα.
-Στο Λευκό Οίκο Κούλης και Μαρέβα..
.
Να πάρει πίσω την εκτίμησή του "Πολιτικά αόρατοι" για τους δύο κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του νομού μας καλείται μετά τις τελευταίες "εξελίξεις-ντοκουμέντα" ο κ. Δημήτρης Τάκης (Μητσοτάκης) δημοσιογράφος που μπορεί να ξέρει "πολλά" για τα Τρίκαλα και την κεντρική πολιτική "σκηνή", δεν νομίζουμε όμως να ξέρει "πως" δουλεύουν και "τι" κάνουν οι βουλευτές μας για τον τόπο.

(Σε μία "πρόχειρη" πιστεύουμε ανάλυση-σχόλιο ο Τρικαλινός δημοσιογράφος εξέφρασε την άποψη (χθες) στο "ζυγό" ότι Σάκης και Κατερίνα, οι βουλευτές μας είναι... "πουθενάδες", δεν... υπάρχουν !)


ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ... τον διαψεύδουν!


Στο "ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ" λοιπόν...

Σε ότι αφορά την κ. Κατερίνα Παπακώστα

Και με τον Κυριάκο
βγήκε φωτογραφία, και με υπουργό...(μέσα σε μία μέρα όλα αυτά...)


Με τον Κυριάκο
στο Μέγαρο Μαξίμου όπου ο πρωθυπουργός, κάλεσε σε συνάντηση τους νεοεκλεγέντες βουλευτέςΜε τον κ. Βρούτση στο γραφείο του όπου (εκτός από τη φωτογραφία) σε πολύ θετικό κλίμα συζήτησαν (και τελικά κατέληξαν) στην ανάγκη εξεύρεσης λύσης σε ζητήματα εργασιακά, καθώς η κοινωνία έχει φτάσει σε εργασιακά αδιέξοδα. (Μπράβο στην Κατερίνα, μπράβο και στον υπουργό...)

Και δεν μπορεί να μην λέει "αλήθεια", τον είδε και φωτογραφήθηκε (από κοντά...! )


Και στο ραδιόφωνο βγήκε...
Τα καλύτερα λόγια είπε η Κατερίνα Παπακώστα σήμερα το πρωί στο "ράδιο ζυγός" για τον πρωθυπουργό μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη
"Προσιτός, ανθρώπινος, δυναμικός, εργατικός, ακούραστος, ακμαίος, ακατάβλητος",κλπ,κλπ


Σάκης Λιούτας, βουλευτής Τρικάλων (από Μαξίμου):


(Καλά λόγια για τον πρωθυπουργό είπε και ο βουλευτής μας Θανάσης Λιούτας)
«Υποσχέθηκε λίγα και κάνει πολλά δίνοντας νέο περιεχόμενο και αξιοπιστία στην πολιτική» και τόνισε ότι «ως νεοεκλεγείς βουλευτής είχα τη χαρά να τον συναντήσω απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου, να τον ακούσω και να του ευχηθώ εξίσου καλή συνέχεια, με την ίδια αποφασιστικότητα και όρεξη για να πάει ο τόπος μπροστά»       Για το fatsimare


        
             To ΔΕΞΙ μπακ

(Συνομιλίες, ποιές... συνομιλίες;)

            Για μια φωτογραφία ζούμε...!
 

 

Επιστροφή