Αγαπητοί κ.κ. βουλευτές, (υποθέτω), θα... "κανονίσετε" !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Αγαπητοί κ.κ. βουλευτές, (υποθέτω), θα...

O ένας φεύγει, ο άλλος... έρχεται. !

Ένας (Τρικαλινός) "ξεπεζεύει" κι ένας άλλος,  "έτοιμος" να... "καβαλήσει" !!!

Δηλώσεις με... νόημα !

-Την πρόθεση του να μην συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές εξέφρασε σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97, 6 ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος

-Υποψήφιος για τη θέση του αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Τρικάλων είναι ο πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ Ντίνος ΚοτρώνηςΣάκης Παπαδόπουλος:


« Σήμερα το βράδυ έχουμε στα γραφεία της Νομαρχιακής μας μια εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών μας. Είναι αρκετοί από αυτούς οι οποίοι κάνανε ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής και δεν τους γνωρίζαμε από κοντά.

Σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Χάιδου, προφανώς ο ίδιος καταλαβαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ισχυρός πόλος της αναδιάρθρωσης του κεντροαριστερού χώρου, και όταν το αποφασίσει θα θέλαμε να έρθει.

Εγώ το πιο πιθανό είναι να μην συμμετέχω στην επομένη εκλογική αναμέτρηση.

Συμπληρώνω 45 χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά, και αισθάνομαι ότι είναι καιρός να κάνουμε τόπο στη νέα γενιά.

Και επειδή στην κοινωνία μας συνηθίζεται να ακολουθούν τα παιδιά μας την πορεία στην πολιτική, εδώ πιστεύω ότι δεν θα συνεχιστεί η…παράδοση, γιατί ο γιος μου δεν ασχολείται με την πολιτική και η κόρη μου έχει άλλες προτεραιότητεςΥποψήφιος για τη θέση του αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Τρικάλων είναι ο πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ Ντίνος Κοτρώνης, όπως ανέφερε σήμερα στη Λέσχη 97,6:

Ντίνος Κοτρώνης:

« Αν επιλεγώ για τη θέση του αντιπροέδρου του Νοσοκομείου, είναι κάτι που θα με ικανοποιούσε ηθικά μετά από τόσα χρόνια προσφοράς στην παράταξη, και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στο ρόλο που θα μου αναθέσουν.

Μου έχουν ζητηθεί τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα έχω στείλει στο Υπουργείο Υγείας, την επιλογή θα την κάνουν με τη διαδικασία που ισχύει.

Υποθέτω ότι και οι βουλευτές του Νομού γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί που έχουν ‘ενοχληθεί’ από το Υπουργείο, πιστεύω θα αξιολογήσουν τις περιπτώσεις και θα κάνουν τις προτάσεις τους.

Ελπίζω πάντως να είναι πιο προσεκτικοί από το Νοέμβριο και τις επιλογές των διοικητών

 

 

Επιστροφή