Τι δείχνει η τελευταία (έγκυρη) δημοσκόπηση...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Τι δείχνει η τελευταία (έγκυρη) δημοσκόπηση...
Επικίνδυνα όμορφος ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει το 80% των πολιτών
Από "πολύ όμορφος έως επικίνδυνα όμορφος" θεωρείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Public Tissue που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, σε ερώτημα αν θεωρούν τον Έλληνα πρωθυπουργό ‘πολύ όμορφο ή επικίνδυνα όμορφο’ το 80% των πολιτών απάντησε θετικά, επιβεβαιώνοντας έτσι τους χειρισμούς του στο θέμα της προσωπικής του φροντίδας.

Μολονότι το ποσοστό είναι ιδιαίτερα υψηλό, πάντως, αναλυτές τονίζουν ότι μπορεί να οφείλεται σε παρενέργειες από τον πολυήμερο εγκλεισμό των πολιτών λόγω της καραντίνας, και τα ποσοστά αυτά να αλλάξουν μετά την λήξη της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τα δεύτερα υψηλότερα ποσοστά που έχουν καταγραφεί για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά από δημοσκόπηση της Metron Paralysis που είχε πραγματοποιηθεί λίγο πριν τις εκλογές.

Στη δημοσκόπηση, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας συγκέντρωσε ποσοστό 170%, με αποτέλεσμα να είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να πρέπει να γίνει πρωθυπουργός και άλλων χωρών.

Βαρύ κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ:
Δεύτερο βραβείο ομορφιάς στη Μονόπολη κέρδισε ο Αλέξης Τσίπρας

Δυσάρεστα, πάντως, ήταν τα νέα για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα αφού, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ήρθε δεύτερος σε διαγωνισμό ομορφιάς σε κάρτα που τράβηξε κατά τη διάρκεια παιχνδιού Μονόπολης στο σπίτι.

Η επιλογή της συγκεκριμένης κάρτας από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήρθε να προστεθεί στο ήδη βαρύ κλίμα που επικρατεί στο κόμμα μετά το αποτέλεσμα της χθεσινής δημοσκόπησης, στην οποία ο πρώην πρωθυπουργός συγκεντρώνει μόλις 20%, με αποτέλεσμα να χρειαστεί οι συνεργάτες του να παραγγείλουν δημοσκοπήσεις από την εφημερίδα Documento, στις οποίες εμφανίζεται να είναι ακόμα πρωθυπουργός της χώρας.

Πηγή: tovatraxi.com

 

 

Επιστροφή