Κ. Παρθένη, είσαι το λάθος μας...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Κ. Παρθένη, είσαι το λάθος μας...!

Η σημερινή συνέντευξη του Σάκη Παπαδόπουλου, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων στη Λέσχη 97,6


(Τι... κατάλαβε το "αριστερό μπακ" του fatsimare "μελετώντας" την συνέντευξη, διαβάστε το στις ένθετες εικόνες)
Λέσχη 97,6 - Δελτίο τύπου

Σάκης Παπαδόπουλος για τον διοικητή του ΓΝΤ κ. Γρηγορίου:

Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝ' ΩΡΑΙΟΣ

« Η εικόνα που έχω ως τώρα από τον διοικητή κ. Γρηγορίου είναι άριστη, δεν έχω ακούσει κακή κουβέντα από κανέναν και συνεργάζεται άψογα με όλους μας.
Αναφερόμενος ο κ. Παπαδόπουλος στον πρώην διοικητή του ΓΝΤ Δημήτρη Παρθένη:

ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ

Τον πρώην διοικητή κ. Παρθένη, που εμείς από το ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήσαμε, με τα αντικειμενικά προσόντα που είχε εκείνη την εποχή, έπρεπε να τον επιλέξουμε.ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ

Ο κ. Παρθένης δεν είχε καμία συνεργασία για μεγάλο διάστημα με τους άλλους 2 βουλευτές τον κ. Σιμορέλη και την κα. Δριτσέλη.


ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...


Αναγνωρίζω με αυτογνωσία το λάθος μου να στηρίξω τον κ. Παρθένη, γιατί θεωρούσα ότι με το έργο το οποίο κάνει θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.


Μετά όμως γνωρίζεις τον χαρακτήρα κάποιου ανθρώπου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ

Για να είμαι δίκαιος του αναγνωρίζω ότι επέμενε να ενισχύσει τη ΜΕΘ, και ήρθε τότε σε σύγκρουση με τη διευθύνουσα της μονάδας.


ΤΣΟΥΝΙΑ

Με τον κ. Παρθένη δεν μιλάω αυτή τη στιγμή, από τότε που με απείλησε ότι "αν δεν τον φέρω στα Τρίκαλα θα δω τι θα πάθω". Προεκλογικά τον περασμένο Μάιο δεν γινόταν να γίνει καμία μετακίνηση, γιατί θα είχε θεωρηθεί ρουσφέτι.ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ

Παρόλο που δεν έχουμε πλέον καμία σχέση εγώ συζήτησα με Υφυπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη για μετακίνηση του και αξιοποίηση του  στο Νοσοκομείο Λάρισας.


ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Θα ήταν δίκαιη μια τέτοια μετακίνηση γιατί έχει κατάλληλο βιογραφικό, αλλά δεν μπορεί να τιθασεύσει τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.


Για το fatsimare


To AΡΙΣΤΕΡΟ μπακ

 


(Σήμερα, έμαθα πως "κάναμε" και... ρουσφέτια !)

 

 

Επιστροφή