ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ: Με πλατφόρμα τηλε-αρμέγματος η συγκομιδή γάλακτος στα μαντριά των Τρικάλων !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ: Με πλατφόρμα τηλε-αρμέγματος η συγκομιδή γάλακτος στα μαντριά των Τρικάλων !
Η πλατφόρμα τηλε-αρμέγματος γνωστή με το όνομα   "Μπέεε-εΤρίκαλα" (sheep tele milking) του δήμου είναι πλέον γεγονός και θα προκαλέσει για ακόμη μια φορά παγκόσμιο θαυμασμό.!
Θα κάνει την πόλη μας ακόμα πιο γνωστή
στα πέρατα της υφηλίου...
- Μέσω υπολογιστή, με τάμπλετ η Smartphone  θα γίνεται σύντομα το άρμεγμα στα μαντριά του δήμου Τρικκαίων

- Ενθουσιασμένοι οι Τρικαλινοί γαλακτοπαραγωγοίΤο events-smart-trikala (σε παγκόσμια πάντα πρωτιά) μετά από εντολή του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου μας κ. Δημήτρη Παπαστεργίου έχει σχεδιάσει και υποστηρίζει ηλεκτρονική πλατφόρμα αρμέγματος αιγοπροβάτων.


Η νέα "έξυπνη" εφαρμογή αφορά το άρμεγμα των αρνιών και κατσικιών, φέρει την "έξυπνη" ονομασία "Baa-Baa-etrikala" (ελληνιστί Μπέεε-εΤρίκαλα)  Μάλιστα, όπως δήλωσε ο κ. Σγουρομάλλης ( κορυφαίο στέλεχος του προγράμματος) η πλατφόρμα  δύναται να επεκταθεί και σε αγελάδες (εφαρμογή "Moo-oo-eTrikala" τουτέστιν μεταφραζόμενον "Μου-μού..ου-εΤρίκαλα")
Η απόφαση να ενεργοποιηθεί η πλατφόρμα ελήφθη μετά την τηλεδιάσκεψη-πρόβα που είχε ο κ. Παπαστεργίου με... αρνί την ημέρα του Πάσχα και ήταν απόλυτα επιτυχημένη.
(Να σημειώσουμε ότι οι Τρικαλινοί αγκάλιασαν το... event, o δήμαρχος απέσπασε πάνω απο 1500 λάικ στο φέισμπουκ όταν την δημοσίευσε)

Το αρνί σύμφωνα με δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως ανταποκρίθηκε άριστα στις ερωταπαντήσεις του δημάρχου μας και απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες που θα ρυθμιστούν "έξυπνα" από την "έξυπνη" επιστημονική ομάδα της ηλεκτρονικής μας πολιτείας.Ήδη από σήμερα "έξυπνα" συνεργεία του events-smart-trikala με drones που υπερίπτανται της περιοχής Ανταλλαξίμων - Μεγάρχης επιλέγουν τα "έξυπνα" ποιμνιοστάσια που θα γίνουν οι πρώτες δοκιμές της "έξυπνης" εφαρμογής.


Σημείωση fatsimare:

Παρ' ότι το "έξυπνο" πρόγραμμα αρμέγματος αιγοπροβάτων (sheep tele milking) Μπέεε-εΤρίκαλα και οι πρώτες του δοκιμές καλύπτονται από πλήρη μυστικότητα (γιατί άραγε;), ρεπόρτερς του fatsimare παρακολουθούν (μυστικά) αλλά από κοντά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε λίαν συντόμως για τα πρώτα... αρμέγματα.

 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον δήμο μας ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

 

 

Επιστροφή