Απίστευτη γκάφα Μαράβα στη Μεσοχώρα ! (Φωτο)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Απίστευτη γκάφα Μαράβα στη Μεσοχώρα ! (Φωτο)
(Χαρδαλιά ρίξτου πρόστιμο...)
ΣΚΑΝΔΑΛΟ !
Ποιός... Μπακογιάννης και ποιά... Ομόνοια!.!
Εδώ είναι Μεσοχώρα...!

Αυτά, γίνονται μόνο στα Τρίκαλα...!!!Άνοιξε μαγαζί "για πάρτη" του (και δεν φτάνει αυτό, φωτογραφήθηκε κι όλας στέλνοντας δελτίο τύπου...!)

Σύσκεψη στο καφενείο σαν να μη τρέχει τίποτα !
Κορωνοϊός; Τι είναι αυτό; Μέτρα, ποιά μέτρα; !

 
Ρε "Κώτσιο", αύριο λήγουν τα... "μέτρα" !ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσκεψη του Δημάρχου Πύλης  Κωνσταντίνου Μαράβα  στην Μεσοχώρα   
Συνοδευόμενος  από τον Πρόεδρο  της Τοπικής Κοινότητας  Αθανάσιο Σακκά και τον δημοτικό Σύμβουλο Πέτρο Σακελλάρη

Ο  Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μαράβας το Σάββατο 23 /5 το πρωί μετέβη στην Μεσοχώρα, όπου εκεί τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Μεσοχώρας κ. Αθανάσιος Σακκάς και ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Σακελλάρης.

Κατόπιν ο κ. Μαράβας με τους παράγοντες του Χωριού  επισκέφθηκαν διάφορες περιοχές του Χωριού όπως το παλαιό δημοτικό Σχολείο, τον χώρο στο Νότιο άκρο του οικισμού όπου διαρρέει ο Αχελώος ποταμός , στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις  όπου βρίσκονται το γήπεδο ποδοσφαίρου και Μπάσκετ, καθώς και την περιοχή «ΣΤΑΥΡΟΣ» που προβλέπεται να γίνει ό νέος οικισμός από την ΔΕΗ.

Μετά την ενημέρωση που του έγινε υποβλήθηκαν και οι σχετικές προτάσεις για την βελτίωση  και αξιοποίηση των παραπάνω περιοχών , για την Τουριστική, Πολιτιστική και Αθλητική Ανάπτυξη  δημιουργώντας διάφορες δραστηριότητες με επίκεντρο την Μεσοχώρα.

Ο   Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας υποσχέθηκε ότι θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο την άμεση δρομολόγηση των απαιτούμενων ενεργειών και παρεμβάσεων για την υλοποίηση των παραπάνω  έργων στην Μεσοχώρα με την συνεργασία των του Προέδρου κ. Σακκά και του δημοτικού Συμβούλου κ. Σακελλάρη.   

    
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ


 

 

Επιστροφή