Ο Κούλης και ο Αλέξης...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο Κούλης και ο Αλέξης...
Πόσο ακόμα θα κρατήσει η φαρσοκωμωδία;

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΤο 39,3% των ψηφοφόρων ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που μας χάρισαν τη λαμπρή τετραετία του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά μαζί με τους εκλεκτούς επιχειρηματίες τους, αξιολογεί θετικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc.


Της Λέττας Καλαμαρά

Αν οι ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ έβαλαν μυαλό ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απολύτως σαφές, όμως ο σημερινός Πρωθυπουργός για κάποιους δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το λαμπρό αστέρι της ελληνικής και διεθνούς πολιτικής που ουδείς τολμά να αγγίξει για τα πολιτικά του εγκλήματα.

Η ύφεση Μητσοτάκη, η ανεργία, οι μισθοί πείνας, τα επιδόματα, η διεθνής ζητιανιά, η αποδήμηση των Ελλήνων από τη μία και οι λαμπερές επενδύσεις των ξένων funds, η επικοινωνιακή προβολή, η στήριξη από την ευρωπαϊκή νομενκλατούρα, η ελπίδα που έρχεται αποτελούν απολύτως ταυτόσημες έννοιες με την εποχή ΣΥΡΙΖΑ σαν δύο σταγόνες  λυπηρής ελληνικής σύγχρονης ιστορίας.

Πόσο ακόμα θα κρατήσει η φαρσοκωμωδία που δείχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μεριμνά για το καλό των Ελλήνων, να φέρνει επενδύσεις και δουλειές και να χαρίζει την ευημερία στους νέους δεν ξέρουμε.

Ο ηρωϊσμός, όπως δείχνουν δημοσιεύματα, που τον φέρνουν ακόμα και να συγκρούεται με την οικογένεια Rochild για τον Ερημίτη της Κέρκυρας, είναι συγκλονιστικός.

Με το νταούλι του και οι Υπουργοί του με μαέστρο τον Υπουργό Ανάπτυξης (;) και Επενδύσεων (;) κ.Γεωργιάδη πασχίζουν για νέες επενδύσεις και καθημερινή δημοσιότητα.

Είναι απορία πώς με τέτοιες αγωνιστικές Κυβερνήσεις όπως του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους τεχνοκράτες του η Ελλάδα δεν αποτελεί ήδη μία παγκόσμια νησίδα ευτυχίας και ευημερίας.

Ίσως τελικά ο μεγάλος πεζόδρομος της Αθήνας να ήταν αυτό που μας έλειπε ως Κράτος και Πρωτεύουσα για να φθάσουμε στην παγκόσμια λίστα Mercer τη Λισσαβόνα σε επίπεδο ζωής.

Εύγε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, εύγε και στους ψηφοφόρους ΣΥΡΙΖΑ για την ταύτιση.

Λαμπρές σελίδες δόξας αναμένουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Λίγη υπομονή και δεν θα μείνει σπιθαμή γης απούλητη κοψοχρονιά στην αποικία μας, στην περήφανη Ελλάδα τ
ου '21....

 

 

Επιστροφή