Διορθώνει την... (γκάφα?) ο δήμαρχος !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Διορθώνει την... γκάφα ο δήμαρχος
 " Όλοι μαζί" (με την... μαντάμ) λέει τώρα !
Είχε αποκλείσει τους πάντες και τα πάντα (αντιπολίτευση αλλά και τοπικούς φορείς) πρόσφατα με την επίσκεψη της προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννας Αγγελοπούλου
"Όλοι μαζί" τώρα, λέει για τον εορτασμό του "21"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάλεσμα σε φορείς από την «Επιτροπή 2021» του Δήμου Τρικκαίων

Την πρώτη της συνεδρίαση προγραμματίζει για την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 η Επιτροπή 2021 που συστάθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, δημοτικός σύμβουλος και τ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, καλεί στην πρώτη αυτή συνάντηση φορείς, όπως συλλόγους, σωματεία, οργανισμούς, αμκε κ.α., προκειμένου να γίνει ενημέρωση επί των θέσεων και προτάσεων της Επιτροπής, σε σχέση με τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση του 1821.

Θα ακολουθήσει συζήτηση επί των προτάσεων των φορέων, ώστε να δημιουργηθεί μια «τράπεζα» προτάσεων και σχεδίων για τον εορτασμό.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων (Ασκληπιού 18). Για λόγους τήρησης των μέτρων ασφαλείας, παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να παρευρίσκονται ανά ένας/μία από κάθε φορέα, με σύσταση για χρήση προστατευτικής μάσκας, ενώ θα πρέπει να τηρούνται και οι αποστάσεις ανάμεσα στα έδρανα

 Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Δείτε σχετικά άρθρα:

 

 

Επιστροφή