Τι σημαίνει και που παραπέμπει η "χειρονομία Μάρκου"

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Τι σημαίνει και που παραπέμπει η

- Την κάνει συνέχεια και η καγκελάριος της Γερμανίας
- Αποκρυφιστής και μέλος μυστικιστικής οργάνωσης ο καθηγητής και  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ;
- Το σήμα της ΚαμπάλαΑλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι χυδαίες εκφράσεις και χειρονομίες του Κωνσταντίνου Μάρκου, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στην κρίσιμη συζήτηση στη Βουλή για το πόρισμα της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, με το οποίο ζητείτο η άσκηση δίωξης σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

“Σας το κάναμε τον κ@@@ να” και “τι να πείτε εσείς στο ΚΙΝΑΛ που έχετε την κωλ@@@ σας ανοιχτή, να” ήταν οι πιο χαρακτηριστικές από τις χυδαίες εκφράσεις που ακούστηκαν από το στόμα του κ. Μάρκου.


Είναι όμως έτσι;

Τη χαρακτηριστική αυτή χειρονομία κάνει συνέχεια η καγκελάριος της Γερμανίας, κυρία Μέρκελ, με την οποία μάλιστα έχει ταυτιστεί.
Τι όμως σημαίνει η χειρονομία και η κίνηση αυτή των χεριών της;

Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ

Σύμφωνα με αναλυτές παραπέμπει στο Σύμβολο του Νερού, στο Σύμβολο της Νέας Εποχής, που προέρχεται από ένα πανάρχαιο αποκρυφιστικό συμβολισμό και απευθύνεται σε κάποια θεά Αουραμόθ, που είναι γνωστή μόνο στους μυημένους σε συγκεκριμένες μυστικιστικές οργανώσεις.

Με άλλα λόγια, ο συμβολισμός αυτός προέρχεται από την Καμπάλα.

Η Καμπάλα για τους γνωρίζοντες είναι ένα αρχαίο μυστικό θεοσοφικό σύστημα και αποτελεί αποκρυφιστική εβραϊκή παράδοση.Το σήμα της Καμπάλα

Φυσικά, τη χαρακτηριστική αυτή κίνηση δεν την κάνει μόνο η κυρία Μέρκελ.Αν ψάξει κάποιος το φωτογραφικό αρχείο θα βρει και πολλούς άλλους επώνυμους να την επαναλαμβάνουν.


Κάποιοι λένε ότι την κάνουν συχνά και αρκετοί Έλληνες πολιτικοί, μπορεί από αμηχανία, μπορεί όμως και να στέλνουν το μήνυμα της Νέας Τάξης πραγμάτων.
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗΔεν ισχύει το ίδιο για την "συμβολική κίνηση" του γνωστού δημοσιογράφου στη φωτογραφία καθώς γίνεται με το ένα χέρι και... "λέει" με σαφήνεια αυτό που...θέλει να πει !!!

 

 

Επιστροφή