Tα μαύρα Χριστούγεννα Μητσοτάκη & πως η ΠτΔ παραπλανεί τους Έλληνες...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Tα μαύρα Χριστούγεννα Μητσοτάκη & πως η ΠτΔ παραπλανεί τους Έλληνες...
Της Λέττας Καλαμαρά

Μήνυμα α λα Τραμπ μέσω του twitter από την Εξοχότητα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας αναφέρεται στο COVID-19 και μας ενημερώνει για τα τέσσερα νεαρά θύματα από τους 3.687 συμπολίτες μας έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι σήμερα με διάμεση ηλικία τα 79 έτη και 95,7% από αυτούς είχαν κάποιο υποκείμενο νόσημα (στοιχεία ΕΟΔΥ 14/12/2020).Αναφέρεται στα θύματα του COVID-19 στα νοσοκομεία αλλά κουβέντα δεν "τιτιβίζει" για τον επιχειρηματία και άλλους που κρεμάστηκαν από την απόγνωση, για τους εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους επιστήμονες και πωλητές ζωντανούς-νεκρούς των επιδομάτων, για τα φυλακισμένα παιδιά που σαπίζουν στα σπίτια τους, για το διαχωρισμό της Ελλάδας σε Βορείους, Νοτίους, κατοίκους Δυτικής Αττικής και Εκάλης, για τους επενδυτές-μαϊμού, για τα καρτέλ των ναρκωτικών και διακινητών, για την αργή Δικαιοσύνη στις υποθέσεις εμπόρων της ζωής, για τον αργό θάνατο της Ελλάδας, για την αποικία μας.

Η Εξοχότατη θα όφειλε να είναι πιο προσεκτική στις πολιτικές παρεμβάσεις της. Τα τιτιβίσματά της είναι προκλητικά φιλικά προς την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και ομοιάζουν με αβαντάρισμα των αδικαιολόγητων σκληρών μέτρων ποτυ καθημερινά προαναγγέλλει και της αδιαφορίας για εκατομμύρια Έλληνες που καλούνται να περάσουν Χριστούγεννα φυλακισμένοι στις οικείες τους μεταξύ τόσων άλλων δεινών.

Αναφερόμενοι στις ΗΠΑ και τους New York Times καλά θα ήταν να μας ενημέρωνε και πώς είναι δυνατόν το ΑΕΠ και προφανώς το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων τους να ανεβαίνει εν μέσω COVID-19 ενώ στην Ελλάδα να ξεπουλιούνται εθνικές υποδομές 5G για να γεμίζουν τα Ταμεία των Αποικιοκρατών. Μετατρέποντας τους Έλληνες σε άθλιους ιθαγενείς της Ευρώπης με εισοδήματα ανάλογα ή και λιγότερα των λαθρόβιων Αφρικανών και Ασιατών στη χώρα μας.

Παραφράζοντας τα λόγια της Εξοχοτάτης ΠτΔ και υψηλά αμειβόμενης σε μια Ελλάδα ντροπής με εκατομμύρια κατεστραμμένους και τρεις γενιές χαμένες εις όφελος της ντόπιας και παγκόσμιας ελίτ, σκεπτόμενοι όλοι τους απεγνωσμένους που βρίσκονται ένα βήμα πριν το απονενοημένο βήμα αφιερώνουμε στην ντόπια ελίτ τα λόγια της:  "Αθέατοι πια, αλλά ονομασμένοι, οι ζωντανοί-νεκροί μας γίνονται φιλικοί, παρηγορητικές σκιές στη βρώμικη καθημερινότητά μας"...ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά Κατοχής για πρώτη φορά μετά τη Γερμανική Κατοχή του Β΄ΠΠ. Οι Έλληνες φυλακισμένοι στις οικίες τους, τα σύγχρονα καταφύγια, αναμένουν καθημερινά τα διαγγέλματα του συνεργάτη των Γερμανών Μητσοτάκη για πιο αυστηρά μέτρα και τις ανακοινώσεις για τα σύγχρονα συσσίτια με τη μορφή επιδομάτων.

Αυτά φυσικά για το λαό που οδεύει στη λιμοκτονία α λα Τσαουσέσκου, την απόγνωση και τη μετανάστευση. Η τρίτη γενιά οδεύοντας στη βιολογική αποχώρηση τα επόμενα χρόνια αφήνει πίσω μισθούς και νέες συντάξεις πείνας, μεσήλικες φαντάσματα και νιάτα που θα μισούν τη χώρα τους.

Εξαίρεση οι συνεργάτες των Γερμανών και του Δ'Ράιχ της Ε.Ε. που μοιράζει αφειδώς κονδύλια για την ντόπια διοίκησή της. Η κλοπή του ελληνικού χρυσού τώρα γίνεται με τη μορφή του ΤΑΙΠΕΔ όπου κάθε εθνικός πόρος και υποδομή ξεπουλιέται για να καταλήξει στις τσέπες των δανειστών Γερμανών και Γάλλων. Οι σύγχρονοι δοσίλογοι είναι πολλοί και στοιβάζονται στη σειρά διακομματικά για τη νομή της εξουσίας εις βάρος της Ελλάδας και των πολιτών της.

Ελπίδα η κινεζοποίηση και το προτεκτοράτο της διακίνησης που θα ξεφορτώνεται με τόνους στις ιδιόκτητες ακτές. Όραμα το κίτρινο ρύζι για το λαό. Αναπόφευκτο τέλος ο εθνικός ακρωτηριασμός.

Έρμαιο ο λαός εκμαυλίζεται και περιορίζεται σε μισθούς Δημοσίου άνευ αντικρίσματος και επιδόματα στον ιδιωτικό τομέα σε υπαλλήλους χωρίς αύριο. Χρήματα που δεν υπάρχουν και τα δανείζονται ασύστολα. Χρήματα που δαπανώνται ανούσια σε μία επανάληψη των συνθηκών που οδήγησαν στη χρεοκοπία Σημίτη - Καραμανλή του 2009. Όταν θα έρθει το τέλος, τότε θα είναι αργά.

Αυτά είναι τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά της Κυβέρνησης Μητσοτάκη με τα πυροτεχνήματα και τα λαμπάκια των Ανθυπάτων για τον απαραίτητο άρτο και θεάματα. Με εράνους, δωρεές και ελεημοσύνες για σωτηρία. Με 1 στους 4 Έλληνες, σύμφωνα με την έρευνα του ΣΕΛΠΕ, να μην μπορεί να αγοράσει ούτε μπιχλιμπίδι και τους άλλους ελάχιστα. Φυσικά ο 1, ο με οποιονδήποτε τρόπο κρατικός προνομιούχος θα είναι το όνειρο του Έλληνα.

Αλίμονο, ποιες γιορτές στην αποικία μας και πρόσω ολοταχώς στο Νέο Έτος της Καμάλα, με ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή στη χώρα μας...Λέττα Καλαμαρά


Πηγή: thedayaftergr

 

 

Επιστροφή