Ένα... αισιόδοξο μήνυμα: "κουράγιο" !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ένα... αισιόδοξο μήνυμα:

Διαβάστε "Μήνυμα" του συνδυασμού «Μαζί για τα Τρίκαλα» (Παλιοί Πασόκοι και συνοδυπόροι αυτών) για τη νέα χρονιά(Μήνυμα που δείχνει την "κατάντια" μιας παράταξης που ήρθε τέλη της 10ετίας του '70 να... "σώσει" την Ελλάδα)Απορώ τι θα έλεγε αν διάβαζε το παρόν "επαναστατικό" δελτίο τύπου ο... "σχωρεμένος" Ανδρέας !!!

Για το fatsimareΤο σκλι του Μπουζαλή

(Σπανέ, ο... αρχηγός σου "δεν τραβάει", "άλλαξέ τον"...!)
    
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όταν ξεκίνησε το 2020 δεν θα μπορούσαμε να πιστέψουμε τι θα βιώναμε. Η αβεβαιότητα και η επιφύλαξη έγιναν πολύ γρήγορα κομμάτι της καθημερινότητας μας. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, που χάθηκαν πολλές ζωές, το εθνικό σύστημα υγείας έφτασε στα όρια του και οι τοπικές οικονομίες συνεχίζουν να είναι σε εξαιρετικά δυσχερή θέση. Και για αυτό όλοι ανυπομονούμε να έρθει η επόμενη χρονιά.

Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της πρωτοχρονιάς. Το ρολόι χτυπάει και γεννιέται η ελπίδα.

Η ελπίδα ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Η ελπίδα ότι ξεκινάει ένας νέος κύκλος, δώδεκα νέοι μήνες, για να αλλάξουμε ότι θέλουμε να αλλάξουμε.

Η ελπίδα ότι η μεγάλη προσπάθεια, που κάναμε για να προστατέψουμε την υγεία του εαυτού μας και των δικών μας ανθρώπων θα δικαιωθεί. Η ελπίδα μας ότι ο εμβολιασμός που θα γίνει τις επόμενες ημέρες είναι η αρχή για να αποτελέσει το 2020 μόνο μία οδυνηρή ανάμνηση.

Όσο δυναμισμό όμως κι αν προσφέρει το νέο ξεκίνημα, καμία αλλαγή δεν έρχεται μόνη της. Έτσι λοιπόν ευχόμαστε φέτος να βρούμε το κουράγιο να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον εαυτό μας και στην κοινωνία.

Το 2020 φεύγει. Το 2021 έρχεται. Ας το αξιοποιήσουμε και ας κερδίσουμε τη ζωή.

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και κουράγιο.

Μαζί για τα Τρίκαλα
 

 

Επιστροφή