Έκτακτο: Δείτε σε ποιόν δήμο ανακοίνωσε Lockdown η κυβέρνηση

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Έκτακτο: Δείτε σε ποιόν δήμο ανακοίνωσε Lockdown η κυβέρνηση

Lockdown στο δήμο Ντουμπάι ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Την επιβολή lockdown στο δήμο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αποφάσισε η κυβέρνηση, μετά την είδηση για συνάθροιση δεκάδων Ελλήνων σελέμπριτι και ανθυποσελέμπριτι στην αραβική πόλη κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς.
Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα στην επιβολή απαγόρευσης μετακινήσεων στο δήμο Ντουμπάι καθώς, όπως είπε, η παραβίαση των μέτρων από Έλληνες σελέμπριτι είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε αύξηση κρουσμάτων ή, ακόμα χειρότερα, σε αύξηση κορωνοσέλφι στο ίνσταγκραμ όταν αρρωστήσουν.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου πώς είναι δυνατή η επιβολή lockdown σε μία ξένη χώρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι όπου βρίσκεται ένα Nammos ή ο Στέφανος Κορκολής θεωρείται ελληνικό έδαφος και ότι η κυβέρνηση θα προβεί σε σχετικές συνεννοήσεις με τις ντουμπαϊανές αρχές.

Με τιμές αρχηγού ΠΑΣΟΚ έγινε δεκτός ο Πέτρος Κωστόπουλος

Εν τω μεταξύ, με τιμές αρχηγού ΠΑΣΟΚ έγινε δεκτός κατά την άφιξη του στην αραβική πόλη ο γνωστός μπον βιβέρ και εκπρόσωπος της γερολαίας της χώρας μας, Πέτρος Κωστόπουλος.

Όπως τόνισε μάλιστα ο ηγέτης των Εμιράτων πρίγκηπας Sheik-It-Beybi που τον υποδέχθηκε, ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε στο Ντουμπάι μετά από πρόσκληση του ιδίου προκειμένου να συμβάλλει στο ξεβλάχεμα των υπηκόων του αραβικού κρατιδίου.

Για τις υπηρεσίες του, μάλιστα, ο άραβας πρίγκηπας έχρισε τον Πέτρο Κωστόπουλο εμίρη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στη χώρα του άλλα μέτρα ισχύουν για τους εμίρηδες και άλλα για τους κακομοίρηδες.

Πηγή: tovatraxi.com

 

 

Επιστροφή