Δήμαρχε Μαράβα, γιατί... πληγώνεις Σάκη και Αχιλλέα;

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Δήμαρχε Μαράβα, γιατί... πληγώνεις Σάκη και Αχιλλέα;
Πισώπλατη "μαχαιριά" θεωρούν κύκλοι του βουλευτή που υποστήριξε αναφανδόν ο δήμαρχος Μαράβας στις τελευταίες εκλογές τις "αγάπες" με Σκρέκα.
Άλλοι μιλούν για "κολοτούμπα" άλλοι για αχαριστία, άλλοι για... γκάφα ολκής.

Όμως δεν είναι "έτσι".
Να μην ανησυχούν οι φίλοι Σάκη-Αχιλλέα (και λίγο... Κατερίνας !)Τυπικά, πολύ τυπικά είναι τα "συγχαρήκια" του δημάρχου Πύλης...
(Θέλει να τάχει με όλους καλά να προωθεί τα συμφέροντα του Δήμου)Για το fatsimare    To ΔΕΞΙ μπακ


(Σας περιμένουν στη "γωνία" δήμαρχε Περικλής, Βαλάντης και Θόδωρας για... φράγματα και ανεμογεννήτριες !)ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα για την Υπουργοποίηση του Κώστα Σκρέκα

 

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τον συντοπίτη μας νέο Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα και να του ευχηθώ καλή θητεία και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, σ΄αυτή την δύσκολη συγκυρία.

Η αξιοποίηση του σε ένα τόσο ζωτικής σημασίας Υπουργείο από την κυβέρνηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, σίγουρα αποτελεί για το νομό μας μια μέγιστη τιμή και μια καλή ευκαιρία να προχωρήσουν σημαντικά έργα.

Η επιλογή της Κυβέρνησης δείχνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας, αναγνωρίζει το έργο σας και δημιουργεί θετική προοπτική για τα ζητήματα τους περιβάλλοντος, της ενέργειας, στην Ελληνική Περιφέρεια και, ειδικότερα, στο νομό Τρικάλων.

 Εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας, καλή θητεία και ελπίζω στη συνεργασία μας για τα θέματα που απασχολούν τον δήμο μας όπως το φράγμα Πύλης και το υδροηλεκτρικό έργο της Μεσοχώρας.

 

 

Επιστροφή