Το Twitter “γλεντάει” τον Βούτση για τον «ημιπιτσιρικά» γιό του

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Το Twitter “γλεντάει” τον Βούτση για τον «ημιπιτσιρικά» γιό του

Τι έγραψαν οι χρήστες του Twitter για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Στο “στόχαστρο” των χρηστών του Twitter βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Νίκος Βούτσης οι οποίοι σχολίασαν μια παλαιότερη δήλωσή του για τον γιό του που είχε συλληφθεί διότι είχε πετάξει τρικάκια έξω από το γραφείο της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου.

Τότε, σε διαδικτυακή συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βούτσης δικαιολόγησε τις πράξεις του γιου του, χαρακτηρίζοντάς τον «ημιπιτσιρικά» στα… 35 του χρόνια.

«Κάποιοι πιτσιρικάδες ή ημιπιτσιρικάδες σαν τον γιο μου, που είναι 35 χρόνων -και όχι 40 που γράφουνε στα site από χθες, που μας πετροβολούνε οικογενειακά- ανεβήκανε σε μηχανάκια και περάσανε από το δρόμο έξω από το πολιτικό γραφείο της κυρίας Νικολάου και πετάξανε τρικάκια στο δρόμο, όπου λέγανε ότι η ζωή των κρατουμένων είναι σημαντική, μετράει κ.λπ. και φύγαν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βούτσης.Όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες  του Twitter να το σχολιάσουν τον χαρακτηρισμό του Βούτση για τον γιό του, ενώ δημιουργήθηκε και το αντίστοιχο hashtag #Ημιπιτσιρικάς, το οποίο βρέθηκε πρώτο στις δημοφιλείς τάσεις στην Ελλάδα.


 

 

Επιστροφή