Κρύβουν από τον Κυριάκο τι συμβαίνει στα Τρίκαλα...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Κρύβουν από τον Κυριάκο τι συμβαίνει στα Τρίκαλα...!
"Σύντροφε" Κώστα Τρέλλη, έχω μία απορία...
Και θα ρωτήσω "κάτι":

-Είσαι η δεν είσαι το "αυτί" του κόμματος και της κυβέρνησης στα Τρίκαλα;
-Τι λες γι' αυτά που συμβαίνουν στην παράταξη (που εκπροσωπείς) τελευταία;Τρικαλινός δημοσιογράφος διαβάζουμε "καρφώνει" την φιλοκυβερνητική μας ΕΡΤ, "πολεμάει" τον Κούλη και συ "σιωπάς";
(Ψάχνεται ακόμα ο Κυριάκος να βρει ποιός είναι ο ρουφιάνος στην ΕΡΤ
Διάβαζε παρακάτω)

Την ίδια ώρα, ακούγεται ότι θα σου επιβάλουν να μπεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα μια "ποταμίσια" αυτοδιοικητική με αξίωμα στο δήμο (ονόματα... δεν λέμε) που έχει "πλάτες" κορυφαίο Τρικαλινό αυτοδιοικητικό...!

Πρόεδρε ΔΕΕΠ Κώστα Τρέλλη έχεις ευθύνες...

Δεν λέμε να "καρφώσεις" στην Πειραιώς ότι ο δημοσιογράφος είναι Τρικαλινός και αδελφός του πρώην υπουργού του ΠαΣόκ (που θέλει να τιμήσει με "χρυσό" η δημοτική αρχή), αλλά ρε φίλε αν σου πει ο Κούλης "γιατί δεν με ενημέρωσες πρόεδρε κ. Τρέλλη, τι σ' έχω εκεί στα Τρίκαλα"... τι θα του πεις;

Τι θα "εισηγηθείς" (αν σε ρωτήσει και... κανένας) για την "ποταμίσια";
Ότι είναι... "καλό κορίτσι" (αν και δεν μας ψήφιζε... "παλιά") και... καλύτερη από την άλλη (την "νοσοκόμα") που θέλει να μπει κι αυτή στο ψηφοδέλτιο;

Πάρε θέση. Αν όχι δημόσια, στείλε mail στο... κόμμα (όπως γίνεται... "συνήθως"!)

(Πρέπει να τα ξέρει ΟΛΑ ο Πρωθυπουργός μας. Να είναι "ενημερωμένος", να τον προφυλλάσουμε...)

Για το fatsimare:


To λαϊκο-ΔΕΞΙ μπακ*Βρε συ πρόεδρε και σεις Νεο(Φιλελέ)Δημοκράτες (χαϊβάνια), πήρατε χαμπάρι ότι "γεμίσαμε"... ποταμίσιους, Πασόκια, Ρηγάδες "πεμτοφαλαγγίτες" και κάθε καρυδιάς (πολιτικό) καρύδι ;...O Tρικαλινός δημοσιογράφος Χρήστος Ξανθάκης – αδερφός του Ηλία Μόσιαλου και προσφάτως διορισθείς (αξιοκρατικά) στην δημόσια τηλεόραση - “κρεμάει” στα μανταλάκια την ΕΡΤ…:


Το δημοσίευμα στο trikkipress.gr


Viral έγινε στο social media ένα χαρτί που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Χρήστος Ξανθάκης, σχετικά με φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία.

Τρικαλινός στην καταγωγή και γνωστός από τη συνεργασία του για πολλά χρόνια με την «Ελευθεροτυπία» ο δημοσιογράφος Χρήστος Ξανθάκης , είναι αδερφός του Ηλία Μόσιαλου.

Στην ανάρτησή του στο twitter o Χρήστος Ξανθάκης πόσταρε ένα ανυπόγραφο χαρτί με “υποτιθεμένες οδηγίες” σχετικά με την προβολή φωτογραφιών και βίντεο από το γεύμα του πρωθυπουργού στο σπίτι του βουλευτή Στεφανάδη, αλλά και πλάνα του ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη.

Στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι το χαρτί κολλήθηκε στην Αίθουσα Παραγωγής της ΕΡΤ, χωρίς όμως να φέρει κάποια υπογραφή.


Christos Xanthakis@ChristosXanthak#ρεπόρτερ_Ξανθάκης,

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : χτες το μεσημέρι, στο δελτίο της ΕΡΤ1 έπαιξε η “επίσκεψη” στην Ικαρία. προέκυψε χαμός φυσικά και για να μην γίνει ξανά τέτοιο “λάθος” κολλήθηκε η ανακοίνωση της φωτό στην Αίθουσα Παραγωγής… να τη χαίρεστε τη δημόσια τηλεόραση κύριε Λιβάνιε 

 

Επιστροφή