Μεγάλες ελλείψεις σε κλισέ φράσεις για το χιόνι αντιμετωπίζουν τα δελτία ειδήσεων της χώρας

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Μεγάλες ελλείψεις σε κλισέ φράσεις για το χιόνι αντιμετωπίζουν τα δελτία ειδήσεων της χώρας

Η έλλειψη κλισέ για το χιόνι φέρεται να έχει οδηγήσει πολλούς παρουσιαστές δελτίων καιρού σε κατάθλιψη

Σε απόγνωση βρίσκονται οι δημοσιογράφοι της χώρας εξαιτίας της επιδείνωσης του καιρού, αφού ήδη έχουν εξαντλήσει όλες τις διαθέσιμες φράσεις για να περιγράψουν τις χιονοπτώσεις.«Είμαστε απελπισμένοι» είπε μιλώντας στο Βατράχι γνωστός δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού. «Ποιος φανταζόταν ότι θα χιονίσει δεύτερη φορά μέσα στο χειμώνα. Έχουμε ήδη εξαντλήσει όλες τις φράσεις που ξέρουμε.»

Δύσκολες στιγμές βιώνουν άλλωστε και τα ελληνικά ειδησεογραφικά sites αναφορικά με την κακοκαιρία.

«Ήδη έχουμε πει ότι η Ελλάδα μπήκε στο ψυγείο, ότι η χώρα βρέθηκε σε λευκό κλοιό και ότι θα δούμε άσπρη μέρα, μιλήσαμε για αρκτικές θερμοκρασίες και πολικό ψύχος, αναφερθήκαμε με τον πιο δραματικό τρόπο στην επέλαση του χιονιά» λέει ταραγμένος ο υπεύθυνος γνωστής ιστοσελίδας.

«Αν συνεχιστεί, τι θα τους πούμε; Ότι πέφτουν άσπρα πράγματα σα βαμβάκι από τον ουρανό; Να τους τραγουδήσουμε το Χιόνια στο Καμπαναριό;»

Όπως λέει, η έλλειψη κλισέ φράσεων έχει οδηγήσει πολλούς δημσιογράφους σε κατάθλιψη. «Μακάρι να ήμασταν Εσκιμώοι. Αυτοί τουλάχιστον έχουν 50 λέξεις για να περιγράψουν το χιόνι, δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα» καταλήγει.


Πηγή: tovatraxi.com

 

 

Επιστροφή