Οι άθλιοι της αποικίας

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Οι άθλιοι της αποικίας

Νύχτες του χειμώνα της γερμανικής κατοχής του 1941 και της Ρουμανίας του Τσαουσέσκου ζουν εκατομμύρια Αθηναίοι στην πρωτεύουσα της αποικίας των Γερμανών, Γάλλων και Άγγλων.Το προτεκτοράτο των Αθηνών ζει το δράμα των αρίστων του Κυριάκου Μητσοτάκη. Διορισμένοι εξουσιαστές χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση, χωρίς την ψήφο του λαού, βασανίζουν από την εγκληματική αμέλειά τους τους ιθαγενείς, ακόμα και τη δική τους ολιγαρχία.


Της Λέττας Καλαμαρά

Πώς οι σπουδασμένοι στις αυλές του Βαθέος Κράτους κατάντησαν έτσι την Ελλάδα δεν είναι πρόβλημα τεχνητής νοημοσύνης προς λύση. Είναι η εφαρμογή ενός σταλινικού καθεστώτος επί δεκαετίες που φροντίζει η Ελλάδα να μην σηκώσει κεφάλι με όχημα την αντιπροσωπεία τους σε πρόθυμους αρίστους. Η αυλή του Μαξίμου αποτελεί την ταφόπλακα της Ελλάδας που σήμερα βράδυ τουρτουρίζει και μαρτυρά φυλακισμένη κατ'οίκον εδώ και μήνες.

Το άθλιο σύστημα επικοινωνίας με τουρκικά και άλλα κεφάλαια αναδεικνύει τη χιονισμένη Ακρόπολη, τον τσολιά της Αυλής, τη σιωπηρή μιζέρια της Αντιπολίτευσης και κάθε τι άλλο για να παραμυθιάζει άλλη μία φορά και να εξασφαλίσει την πολιτική βιωσιμότητα ενός σαθρού δήμιου της πολιτικής. Ως νέα τραγωδία ο Χορός απαγγέλλει ακόμα την στήριξη στο καθεστώς δόλια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε πλήρη στοίχιση και πολιτικό εξευτελισμό ακολουθεί τα χνάρια του Αλέξη Τσίπρα. Μετατρέπει την αποικία σε πολυπολιτισμική μάζα με κυρίαρχο το Ισλάμ και αντίστοιχη θέση για τη φιμωμένη γυναίκα. Καθιστά το λαό και τους νέους επαίτες για την εύκολη αποδοχή του μαύρου χρήματος των λευκών funds του θανάτου και υπόσχεται σε συνέχεια της ελεεινής πολιτικής των επιδοτήσεων του μεγάλου πλυντηρίου ιδεολογιών της ΕΕ καρβέλια δεκάδων δισεκατομμυρίων για τη διακομματική ολιγαρχία των αρπακτικών.

Μία τέτοια αποικία χωρίς κόπο και θυσίες, χωρίς πολέμους και ήρωες δεν μπορεί και δεν δικαιούται να είναι Κράτος και δεν είναι Κράτος που να μπορεί να δίνει λύσεις στην ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών του. Η Ελλάδα, η αποικία μας βρίσκεται σε αποσύνθεση χωρίς ιδεολογία αλλά μόνο με ένα lifestyle ντροπής που ο βιασμός αποτελεί έγκλημα χωρίς τιμωρία λόγω παραγραφής.

Το Μάτι του Τσίπρα έγινε η Αθήνα του Μητσοτάκη ακολουθώντας τον Πύργο του Καραμανλή και σφραγίζοντας την ταφόπλακα Σημίτη. Η Μακεδονία χάθηκε, η υφαλοκρηπίδα μας βιάσθηκε και ο Έβρος παραδίνεται σε χιλιάδες Ανατολίτες, στρατηγικούς συμμάχους των Τούρκων. Όλα για μία γκρίζα λωρίδα πατριωτών από την Κύπρο μέχρι το Ορμένιο χωρίς Κράτος και μόνο με χορηγούς.

Όλα για μία αποικία Ούνων και Βασιλικών Οίκων γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδείχτηκε ανίκανος και πολιτικά ιδιοτελής αρνούμενος να εκτελέσει την εντολή του λαού και υπακούοντας στα ξένα αφεντικά του. Ο λαός παραμένει ασήμαντος στη χάραξη της ζωής του.

Καημένε ραγιά, μην περιμένεις το φως σου τζάμπα σήμερα το βράδυ όσο συνέχεια σκύβεις το κεφάλι και ψάχνεις χάμω ένα κοκαλάκι εξουσίας να γλείψεις, μία μίζα να εκκινήσεις, έρποντας. Θα έρθουν φωτιές και χιόνια και η Πολιτική Προστασία θα προστατεύει το καθεστώς της αποικίας γιατί απλά για αυτό υπάρχει. Για να περνάει ο αγωγός χωρίς τέλη και το ρεύμα και το νερό να είναι ακριβό αγαθό για να το έχεις καθημερινά.

Υπομονή σε όσους δοκιμάζονται ανελέητα από το αποικιοκρατικό καθεστώς. Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ και η Άνοιξη ακριβή, θέλει... πολλά που δεν υπάρχουν απλά.

Μητσοτάκης, ο θάνατος του Χιονιά!Λέττα Καλαμαρά


 

 

Επιστροφή