Πότε θα βάλουν "μυαλό" Σπανός και Λάππας;

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Πότε θα βάλουν

- Δεν μπόρεσαν τελικά οι Πασόκοι να αλώσουν τον Τρικαλινό ΣΥΡΙΖΑ
- "Κουτσός... Δούρειος Ίππος" αποδείχθηκε ο Ξάφος !
- "Κουτσό άλογο" που δεν μπόρεσε να αλώσει το "κατεστημένο" !Θόδωρα, "έχασες" ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι... ΠαΣοκ !


(Να ακούς τον Βαβύλη (τον Θανάση) και όχι τον Λάππα, δεν... ξέρετε από "αριστερά" !)"Πανηγυρίζουν" Νταούλας - Μπάντζιος ...
- Σας... "γλεντάνε" !
(Όπως "γλέντησαν" και στις δημοτικές...!)

Για το fatsimare

To ΔΕΞΙ μπακ

(Με νέα... φανέλα!)Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6  01 -03- 2021


Αναφορά σε υπόγειες παρεμβάσεις για τη θέση του γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μιλώντας σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο επανεκλεγείς γραμματέας Σταύρος Νταούλας:

«Η θητεία του γραμματέα είναι διετής, όπως και για τα υπόλοιπα όργανα της νομαρχιακής.

Θα ήθελα να τονίσω όμως ότι η νομαρχιακή επιτροπή που εξελέγη χθες έστειλε απάντηση σε ορισμένους ανθρώπους οι οποίοι θεωρούν ότι η πόλη τους ανήκει και ότι μπορούν με παρεμβάσεις τους να επιβάλλουν τέτοιες λογικές στον ΣΥΡΙΖΑ. Έγινε την προηγούμενη εβδομάδα αυτό, από ανθρώπους που είναι πολιτικά απέναντι μας και έχουν σκοπό να επαναφέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 3%.

Ήθελαν να αποδείξουν ότι μπορούν να σηματοδοτήσουν πρόσωπα στην παράταξη μας και να δείξουν ότι είναι ‘αφεντικά’ της πόλης. Τους διέψευσε οικτρά η νομαρχιακή μας, και θα πρέπει να πάρουν το μάθημα τους και να κοιτάνε τα του οίκου τους. Για παράδειγμα, ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων ο κ. Λάππας δεν είχε κανένα δικαίωμα να παρέμβει με συνέντευξη του να υποδείξει ως προτίμηση του τον κ. Ξάφο.»


Στη συνέχεια, το λόγο στον αέρα της Λέσχης 97,6 πήρε ο επίσης επανεκλεγείς αναπληρωτής γραμματέας Χρήστος Μπάτζιος, με σαφείς αιχμές:

«Κάποιοι άνθρωποι δώσανε στον Θανάση Ξάφο υπέρμετρες ελπίδες ότι θα πάρει τη θέση του γραμματέα.

Το παράδειγμα του Θόδωρου του Σπανού είναι το πιο χαρακτηριστικό, ο οποίος εκτελώντας ως μακρύ χέρι του Γιώργου Οικονόμου, διακήρυττε παντού την ανάγκη να βγει ο Σάκης ο Ξάφος στη θέση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος έφτασε στο σημείο να παζαρεύει τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο για να πείσει δικό μας εκλέκτορα να ψηφίσει το Σάκη Ξάφο. Πρόκειται για ένα νέο παιδί, επιλαχών δημοτικός σύμβουλος στη δική τους δημοτική παράταξη του κ. Κρεμμύδα, στον οποίο είπε ευθέως: ψήφισε το Σάκη και εγώ θα παραιτηθώ και θα γίνεις εσύ δημοτικός σύμβουλος.


Όπως τόνισε και ο γραμματέας μας νωρίτερα, κάποιες οικογένειες εξακολουθούν να θεωρούν ότι κάνουν κουμάντο στους υποτελείς τους. Τζάκια τα οποία έχουν σβήσει από την πολιτική τους επιρροή, απλά έχουν οικονομική ισχύ, αισθάνονται ότι μπορούν να καθορίζουν καταστάσεις. Με αποτέλεσμα να φτάσουν σε τέτοιες γελοιότητες.


Το κόμμα μας δεν ασχολείται με αυτά τα πράγματα, παρά μόνο για να τα καταγγείλει και να τα ΄τσεκουρώσει’ δημόσια. Αρκετά με τους παραγοντίσκους που κυκλοφορούν στην πόλη μας.»

 
Την παρέμβαση του έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Σπανός, λέγοντας:


«Θα πρέπει να ντρέπεται ο κ. Μπάτζιος που το λέει αυτό. Αν τον πληροφόρησαν έτσι, είναι λάθος και πρέπει να ντρέπεται που το λέει αυτό δημόσια. Εγώ δεν παραιτήθηκα από δημοτικός σύμβουλος ούτε όταν είπε ο Χρηστος Λάππας να φύγουμε.

Εγώ θα μείνω μέχρι το τέλος της θητείας μου ως δημοτικός σύμβουλος, δεν θα κάνω τη χάρη σε κανέναν. Ούτε στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ανακατεύτηκα. Δεν έπρεπε να ειπωθεί αυτό, θίγομαι και εγώ και ο κ. Οικονόμου με τέτοιες αναφορές.»Πηγή: Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 01 -03- 2021

 

 

Επιστροφή