Κύριε Τσιούτσια, σας συγχαίρω για τις φωτογραφικές σας ικανότητες...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Κύριε Τσιούτσια, σας συγχαίρω για τις φωτογραφικές σας ικανότητες...!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ


Δυστυχώς, δεν δύναμαι να κάνω το ίδιο όσον  άφορα τις δυνατότητες σας ως αντιπολίτευση.Και ενώ στην πρώτη περίπτωση το «ταλέντο» σας αρμόζει, στη δεύτερη και πιο σημαντική στερείστε όχι μόνο φαντασίας αλλά και σοβαρότητας.
Και ειλικρινά, θλίβομαι κύριε Τσιούτσια, γιατί ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως τα απόβλητα του αμίαντου, το μόνο που κάνετε είναι να δημιουργείτε εντυπώσεις περνώντας το χρόνο σας στην εξοχή βγαίνοντας με τη φωτογραφική σας μηχανή αντί να ψάξετε εις βάθος όλα εκείνα τα αδιάσειστα στοιχειά και τις υπεύθυνες ενέργειες που έγιναν από πλευρά της δημοτικής αρχής και εμού του ίδιου προσωπικά για να επιλύσουμε το μείζον αυτό πρόβλημα.

Ας αφήσουμε λοιπόν τις εντυπώσεις για τους ακολούθους σας στο instagram και ας περάσουμε στην ουσία, την όποια εσείς ως μόνιμος κάτοικος Πύλης και μόνιμος υπάλληλος του ΕΦΕΤ, οφείλατε να γνωρίζατε πριν προβείτε σε οποιαδήποτε κίνηση που θα σας εξέθετε.
Και η ουσία είναι η εξης…

Στις 24/3/2020 ανατέθηκε απευθείας στη συγκεκριμένη εταιρεία εργασία απομάκρυνσης των απόβλητων από την παρόχθια περιοχή του Πορταϊκού  ποταμού. Σε συνεχή επικοινωνία που είχαμε με την εταιρεία, μας ενημέρωσε ότι η περισυλλογή θα καθυστερήσει εξαιτίας του γενικού lockdown και του γεγονότος ότι τα μηχανήματα της βρισκόταν ήδη σε νησιά σε άλλες εργασίες οι όποιες ήταν σε εξέλιξη.

Στις 4/12/2020 η εταιρεία προέβη στην περισυλλογή και απομάκρυνση αυτών. Γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα από τις φωτογραφίες και τα παραστατικά που παραθέτουμε παρακάτω.

Στις 17/2/2021 εξοφλήθηκε το τιμολόγιο. Τα στοιχεία που παραθέτουμε κύριε Τσιούτσια αποδεικνύουν  πρώτον ότι η δημοτική αρχή σε συνεργασία με την εταιρεία λειτούργησε άψογα και υπεύθυνα και δεύτερον ότι ψεύδεστε ασύστολα όταν ισχυρίζεστε ότι τα υλικά ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ στο ίδιο σημείο.

Και ερχόμαστε στο σήμερα.

Δυστυχώς η απερισκεψία και η ασυνειδησία ορισμένων δημοτών μας ξεπερνά. Γνωρίζετε τόσο εσείς  όσο και εμείς ότι εναποθέτουν εν μέσω της νυκτός εκ νέου υλικά. Εκεί όπου εσείς βγάζετε τις φωτογραφίες σας. Εμείς όμως κύριε Τσιούτσια είμαστε δημοτική αρχή και δεν είμαστε αστυνομικοί. Και ως τέτοια λοιπόν έχουμε ήδη προβεί σε πρωτογενές αίτημα για εκ νέου περισυλλογή αυτών των υλικών και απομάκρυνση αυτών.

Αν εσείς όμως θεωρείται πως στους χώρους της παράταξης σας υπάρχουν εκτός από «καλλιτέχνες» και «πληροφοριοδότες» καλό θα ήταν να τους διαθέσετε προς παροχή υπηρεσιών στην Ελληνική Αστυνομία.
Όπως αντιλαμβάνεστε κύριε Τσιούτσια μπορεί οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες να λένε κάτι, να γράφουν όμορφα στην κάμερα, τα στοιχειά όμως που εμείς έχουμε στη διάθεση μας και σας τα παραθέτουμε ανεπιφύλακτα, λένε μόνο την αλήθεια.

Η Δημοτική αρχή έπραξε όπως πάντα  τα δέοντα με απόλυτη διαφάνεια, σοβαρότητα, νομιμότητα. Και κυρίως με κάθε αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στους δημότες μας, οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται επί τετραετίες.

Μακάρι κύριε Τσιούτσια να σας διακατείχε και εσάς αυτή η ιδία υπευθυνότητα πριν κατηγορήσετε την δημοτική αρχή με μόνα σας στοιχεία δυο φωτογραφίες εντυπωσιασμού.

Και πολύ περισσότερο να σας διακατείχε αυτή η υπευθυνότητα απέναντι στους συμπολίτες μας που σας ψήφισαν.
Σεβαστείτε την ψήφο των συμπολιτών σας κύριε Τσιούτσια.
 
Ψηφιστήκατε ως δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Όχι ως φωτογράφοι της χρονιάς του National Geographic.
Πράξτε λοιπόν το καθήκον σας ουσιαστικά και υπεύθυνα και αφήστε μας να πράξουμε το δικό μας.
Και αν την επομένη φορά δε σας «ευνοήσει» η απλή αναλογική, βάλτε μπροστά την απλή λογική και σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξετε «καριέρα».

Είμαι πάντα στη διάθεση σας.   

Κωνσταντίνος Δούλαλας
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας


 

 

Επιστροφή