Τα γαλάζια κορίτσια των Τρικάλων "μπροστάρησσες" στα δύσκολα...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Τα γαλάζια κορίτσια των Τρικάλων

Ένα "μπράβο" αξίζει στα γαλάζια κορίτσια για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά με όλες τους τις δυνάμεις να κρατήσουν υψηλό το φρόνημα των πληγέντων από τον πρόσφατο σεισμό...Πανταχού παρούσα η Κάθριν, "γενναία" η παρουσία της φιλόδοξης "φιλελέ" γαζέλας-Δ/ντριας Ελένης-Μαρίνας...

Προηγείται επικοινωνιακά η Κατερίνα, δεύτερη η Διευθύντρια κ. Ελένη-Μαρίνα Ξυνοπούλου στο "σεισμόμετρο" παρουσίας και "συμπαράστασης" στους πληγέντες απο τον σεισμό στο νομό μαςTo fatsimare (μαζοχιστικά) είναι το μόνο ΜΜΕ που δημοσίευσε ΟΛΕΣ τις φωτο των περιοδιών των γαλάζιων κοριτσιών, τόσο της δ/ντριας, όσον και της Τρικαλινής βουλευτού.

Αντίθετα τα "συμβατικά" ΜΜΕ της πόλης μπορεί να δημοσίευσαν τα 6 δελτία τύπου της όμως "γκούρλωσαν" τις 239 αποκαλυπτικές φωτο όπου:

"Άπαιχτη" η Κατερίνα
δεν έχει αφήσει παπούδες και γιαγιάδες που να μην "αφουγκραστεί" σε Ζάρκο, Γριζάνο, Διάσελο, Πηνειάδα, Κρήνη, Αρδάνι, Πλάτανο, Ρίζωμα, Φλαμπουρέσι, Κονισκά, Γερακάρι, Μαυρέλι, Αχελινάδα Λογγά κλπ...

Λαμπάδα της ανάβουν οι σεισμόπληκτοι (και αυτό θα φανεί στην κάλπη...)

Μακράν 2η
και... καταϊδρωμένη η αγαπημένη του fatsimare Ελένη-Μαρίνα Ξυνοπούλου με 4 δελτία τύπου και 69 φωτο
( Θέλει πολύ "δουλειά" ακόμη αλλά πιστεύουμε πως η Ελένη-Μαρίνα θα τα καταφέρει και θα "μαζέψει" εκείνα τα στοιχεία στο βιογραφικό της που θα την βάλουν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Λάρισα...)

Ακολουθούν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ με "ξενέρωτα" δελτία τύπου και φωτογραφίες

Για το fatsimare

To ΔΕΞΙ μπακ (Περήφανο)

Μπράβο στα γαλάζια (μας) κορίτσια...

(Μπράβο Κατερίνα, συνέχισε έτσι, μετά, θα σου φταίνε τα... ΜΜΕ !)
Δείτε σχετικά άρθρα:

 

 

Επιστροφή