Ο Τρικαλινός που έκανε την Ελλάδα να... παραμιλάει !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ένας Tρικαλινός, ο Αργύρης Γιαννίκης για την εθνική ομάδα !
Ένας Tρικαλινός, ο Αργύρης Γιαννίκης για την εθνική ομάδα !
Έχοντας στα χέρια του το φθηνότερο μπάτζετ της Super League, ο Αργύρης Γιαννίκης με καταγωγή από το Νεοχώρι Τρικάλων έκανε πολλούς να παραμιλάνε με το έργο του.
Ο Αργύρης Γιαννίκης οδήγησε τον ΠΑΣ Γιάννινα σε τρεις σερί νίκες επί του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός τον έχουν βάλει στο… μάτι και σύντομα το πουλάκι θα πετάξει από την Ήπειρο, είτε για την Αττική, είτε γι’ άλλες Πολιτείες.

Στα 41 του χρόνια (09/07/1980), ο Γιαννίκης έχει ήδη χτίσει όνομα και στην Ελλάδα. Γιατί είχε προηγηθεί η Γερμανία. Εκεί που πήρε το δίπλωμα της σχολής της Κολωνίας και στη συνέχεια το UEFA Pro.

Στις 14 Οκτωβρίου 2017, ανέλαβε ως πρώτος προπονητής τη Ροτ-Βάις Έσσεν, το 2018-19, ήταν ο προπονητής της Άαλεν και στις 8 Ιουνίου 2019, ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την πρόσληψή του με θαυμαστά αποτελέσματα. Άνοδος στη Super League 1 την πρώτη χρονιά, εντυπωσιακή πορεία την τρέχουσα με συμμετοχή του ΠΑΣ στα ημιτελικά του Κυπέλλου, για 3η φορά στην ιστορία του.

Έχοντας στα χέρια του το φθηνότερο μπάτζετ της Super League, ο Γιαννίκης με καταγωγή από το Νεοχώρι Τρικάλων έκανε πολλούς να παραμιλάνε με το έργο του.

Οι γνώσεις που έχει για την προπονητική είναι ανεξάντλητες. Θέλει… 10 σαν τον Φαν’ τ Σιπ στην καθισιά του. Στην ΕΠΟ όμως έχουν άλλες προτεραιότητες.

Λειτουργούν με διαφορετικά κριτήρια, όταν δίνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αλλάζοντας προπονητές σαν τα πουκάμισα. Το αποτέλεσμα τραγικό.

Η Εθνική απούσα από παντού. Ας ελπίσουμε πως με την αλλαγή της διοίκησης στην Ομοσπονδία θα πάνε άνθρωποι με γνώσεις ποδοσφαίρου για να σταματήσουν τα πειράματα.

 

 

Επιστροφή