Και προβλήματα συμβασιούχων λύνουμε...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Και προβλήματα συμβασιούχων λύνουμε...!
Αλλά..., (!) Θα πρέπει να... τονιστεί πως θα είναι η τελευταία φορά !


- Zητούν (!) παράταση συμβάσεων προσωπικού που απασχολείται με οκτάμηνη σύμβαση, Κώστας Αγοραστός και Χρήστος Μιχαλάκης.-Βεβαίως, "επισημαίνεται" πως "δεν υπάρχει η δυνατότητα για άμεση πρόσληψη ανάλογου εργασιακού δυναμικού"...

 

Διαβάστε:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Την παράταση των συμβάσεων του προσωπικού που απασχολείται με οκτάμηνη σύμβαση, μέσω των προγραμμάτων Κοινωφελούς Απασχόλησης, στην Π.Ε. Τρικάλων, ζητούν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Για το θέμα έχουν γίνει οι σχετικές παρεμβάσεις τόσο προς το υπουργείο Εργασίας όσο και προς τον ΟΑΕΔ, ώστε να παραταθούν οι συμβάσεις αυτές πέραν του οκταμήνου και για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο, λόγω των δυσμενών οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Πρόκειται για 88 εργαζομένους που απασχολούνται με τις συγκεκριμένες συμβάσεις, οι οποίοι καλύπτουν ανάγκες σε πολλούς τομείς και ειδικότητες, κάτι που εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών.

Θα πρέπει να τονιστεί πως δεν υπάρχει η δυνατότητα για άμεση πρόσληψη ανάλογου εργασιακού δυναμικού, ενώ δεν προβλέπεται για το τρέχον έτος ανάλογο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας από τον ΟΑΕΔ, κάτι που ασφαλώς κάνει ακόμη πιο απαραίτητη την παράταση των συγκεκριμένων συμβάσεων.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων έχουν από την πρώτη στιγμή δείξει την ισχυρή βούλησή τους να συμβάλλουν στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και κινούνται μεθοδικά προς αυτή την κατεύθυνση, προχωρώντας σε όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις.

 

 

Επιστροφή