Γιώργος Πουλιανίτης στη Λέσχη: "Παρεούλα του Κυριάκου η ΝΔ, μας κυβερνάει μια ελιτίστικη παρέα..."

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Πουλιανίτης στη Λέσχη:
Πως λέμε...:"ταύρος εν υαλοπωλείω"; Κάπως... έτσι. !!!

Αιχμηρός απέναντι στο κόμμα της ΝΔ ήταν σε σημερινή του συνέντευξη στη Λέσχη 97,6 ο πρώην πολιτευτής της ΝΔ και παλιός πρόεδρος ΝΟΔΕ Γιώργος Πουλιανίτης, λέγοντας χαρακτηριστικά:«Αυτή τη στιγμή δεν κυβερνάει η Νέα Δημοκρατία, μια ελιτίστικη παρέα κυβερνάει, συμμετέχουν μερικοί νεαροί γόνοι, απόγονοι, και επίγονοι που δεν θα καταλάβουν ποτέ τι σημαίνει να είσαι δίπλα στον πολίτη.

Βέβαια και ο μεγαλύτερος απόγονος είναι και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, με αδελφή, με ανιψιό, κλπ. Από τους βουλευτές της ΝΔ οι περισσότεροι τέτοιοι απόγονοι είναι.

Επέλεξε ο Κυριάκος  Μητσοτάκης μια παρέα τάχα τεχνοκρατών, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την παράταξη της ΝΔ, και μακάρι να βγω ψεύτης αλλά θα αποτελέσουν τον δούρειο ίππο της μεγάλης αυτής παράταξης. Έχει βάλει μια σειρά Υπουργών που δεν είναι εκλεγμένοι γιατί αν έβγαιναν να ζητήσουν σταυρό δεν θα έβρισκαν ούτε την ψήφο τους.

Μέχρι και αριστερίζοντες έχουμε που βγαίνουν κάθε μέρα και λένε ήμουνα στο Ρήγα, ήμουνα στην ΚΝΕ, κλπ και τώρα είναι στη ΝΔ.
Τι περίμεναν δηλαδή, να φτιάξει την ΝΔ ο Καραμανλής κι ο Έβερτ και να 'ρθούνε εδώ μετά με τη σημαία της ευκαιρίας;

Έπειτα έχουμε πράγματα όπως το να τοποθετηθεί ας πούμε ο Κωστής Χατζηδάκης σαν Υπουργός Εργασίας, ενώ δεν δούλεψε ποτέ ο ίδιος. Και θα φτιάξουν έναν εργατικό νόμο,  που θα είναι κατά των εργαζομένων. Θεωρώ πως ένας εργαζόμενος βουλευτής, με συνείδηση, δεν θα ψήφιζε ποτέ τέτοιο νόμο.

Στην περιοχή μας έβαλε τον…Μαυρογιαλούρο της περιοχής μας ως Υπουργό Ενέργειας. Τόσα χρόνια βουλευτής και ο πατέρας του και ο ίδιος, και δεν έκαναν τίποτα για την περιοχή μας, δεν έκαναν κάτι για το Νομό που να έμεινε, ότι χειρότερο έχει περάσει πολιτικά είναι.

Είναι Μαυρογιαλούρος και έχει δημιουργήσει και… Γκρούεζες γύρω του.

Τουλάχιστον στην ταινία ο Γκρούεζας ήταν με το κόμμα τόσα χρόνια, εδώ έχουμε Γκρούεζες που δεν ήταν με το κόμμα. Τον έχουν βάλει εκεί γιατί είναι χειραγωγήσιμος, και γιατί το Υπουργείο Ενέργειας  έχει να κάνει με μεγάλα κόλπα.

Έβγαλε τον Χατζηδάκη  που είχε φτιάξει τη ΔΕΗ, κι έβαλε τον Σκρέκα.

Για ποιο λόγο; Γιατί είναι πιο "εύκολος", έχει να κάνει με μεγάλους επενδυτές και μεγάλα funds, ενώ τον Χατζηδάκη δεν τον έφερνε βόλτα εύκολα γιατί ήταν και αντιπρόεδρος.»

Δείτε video:

 

 

Επιστροφή