Η... ερμαφρόδιτη οδός Φειδίου στα Τρίκαλα !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Η... ερμαφρόδιτη οδός Φειδίου στα Τρίκαλα !
Τους "τάραξε" στις κλήσεις τους περιοίκους ο "Σερίφης", "εάν" και... "εάν" λέει ο δήμαρχος...

(Θα ανακληθούν τελικά οι κλήσεις που βεβαίωσε η Δημοτική Αστυνομία)


"Σε κάθε περίπτωση" που λέει και το δελτίο τύπου, δήμαρχε, λύσε το πρόβλημα ως προς το καθεστώς του δρόμου και ως προς τις κλήσεις.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας το βράδυ της Τρίτης 20 Απριλίου 2021 στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, τόνισε ότι θα ανακληθούν οι κλήσεις που βεβαίωσε η Δημοτική Αστυνομία.

Πρόκειται για κλήσεις που νομίμως βεβαιώθηκαν («η Δημοτική Αστυνομία έκανε τη δουλειά της», τόνισε ο κ. Παπαστεργίου) κατόπιν καταγγελίας πολίτη.

Και σε αυτό το σημείο υπεισέρχεται η δεύτερη παρέμβαση του Δήμου. Όπως επίσης τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, θα διεξαχθεί άμεσα συζήτηση με τους κατοίκους για το τι θα ισχύει στον συγκεκριμένο δρόμο.

Εάν, όπως σημείωσε ο Δήμαρχος, ισχύει η πρόβλεψη στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για πεζόδρομο, τότε δε θα πρέπει να επιτρέπεται η στάθμευση. Εάν μετατραπεί σε κανονικό δρόμο, τότε θα ισχύει νομίμως η στάθμευση.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Παπαστεργίου έθεσε γενικότερα το θέμα παρόμοιων καταστάσεων στην πόλη (π.χ. οδοί Ηπιόνης, Νίκου & Ρίτας Παππά κ.α.) που, ενώ είναι χαρακτηρισμένοι ως πεζόδρομοι, δεν έχει γίνει έργο πεζοδρόμησης και υφίσταται μια ερμαφρόδιτη κατάσταση, όπως στην οδό Φειδίου.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων
 


 

 

Επιστροφή