Ελληνικός Στρατός και διεθνές οργανωμένο έγκλημα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ελληνικός Στρατός και διεθνές οργανωμένο έγκλημα

Την ισχύ του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος και τη διείσδυσή του σε αποτυχημένα Κράτη και Κράτη Ελαττωματικής Δημοκρατίας την έχει αναδείξει, παρουσιάσει και αναλύσει το thedayaftergr.


Της Λέττας Καλαμαρά

Ένας πανίσχυρος παγκόσμιος πόλος ισχύος που καταλύει συχνά Κράτη και τα μετατρέπει σε εργαλεία του αλώνοντας τα εκ των έσω.
Η Ελλάδα που βρίσκεται στη γέφυρα Ανατολής και Δύσης ανά τους αιώνες και κυρίαρχη στις παγκόσμιες θάλασσες αποτέλεσε το Μήλον της Έριδος από την αρχαιότητα μέχρι τις νύχτες Τσίπρα και Μητσοτάκη που διανύουμε.

Θεματοφύλακας του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και φωτός υπήρξαν στο διηνεκές οι Ένοπλες Δυνάμεις της, οι πολεμιστές της φυλής μας ακόμα και στις μέρες μας που ο πόλεμος δεν διεξάγεται κυρίαρχα με σφαίρες αλλά με την επικοινωνία και βιολογικά όπλα.

Πρωταρχικός στόχος του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος, της ελίτ και της αυλής του είναι ο έλεγχος των πολεμιστών, ο έλεγχος του Ελληνικού Στρατού. Αξιωματικοί και πιόνια επιδιώκεται να τοποθετούνται στη σκακιέρα έτσι ώστε οι πληροφορίες να διαρρέουν και οι αποφάσεις να ελέγχονται στο μέγιστο βαθμό. Το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα επιδιώκει κάθε αφοσιωμένη αντίσταση που πηγάζει από τις αρχές των πολεμιστών και του έθνους να εξουδετερώνεται τεχνηέντως.

Κάθε τέτοια εποχή των κρίσεων και τοποθετήσεων σε κρίσιμες θέσεις του Ελληνικού Στρατού οι υπηρεσιακές ανάγκες για την ανάδειξη της αξιοκρατίας και του αξιόμαχου της Ελλάδας συγκρούονται με πολιτικές σκοπιμότητες, επιχειρηματικά συμφέροντα, πελατειακές σχέσεις, ξένες επιθυμίες και εθελοδουλισμό και προθυμία των μετρίων εις βάρος εκείνων που δεν υποκύπτουν σε κάθε είδους συναλλαγές.

Ένα μπραντ-ντε-φερ διεξάγεται, ένας πόλεμος χωρίς σφαίρες όπου η πολιτική και στρατιωτική ενίοτε ιδιοτέλεια επιβάλλει τους μετρίους, τα λεγόμενα golden boys που η καριέρα τους διακρίνεται από τον εύκολο δρόμο, την ανικανότητα, την προνομιακή σταδιοδρομία και την πλήρη κάλυψη σε κάθε λογής έγκλημα ακόμα και οικονομικό εις βάρος της πατρίδος και των πολιτών.

Η σκληρή μάχη που διεξάγεται συμπίπτει ταυτόχρονα με πραγματικά ή τεχνητά συμβάντα κλοπής οπλισμού, εύρεσης πυρομαχικών, απώλειας ασυρμάτων και κάθε άλλη αρνητική επικοινωνιακή επικαιρότητα που μπορεί να συμβάλλει στην απόσυρση κάθε υγιούς αντίστασης σε εγκλήματα τοποθετήσεων μετρίων σε κρίσιμες θέσεις.Κοινό χαρακτηριστικό παρά τη δομή και την άριστη λειτουργία των μηχανισμών σε Στρατό και Αστυνομία συμπεριλαμβανομένης της Αντιτρομοκρατικής, είναι η ουδέποτε εξιχνίαση των παραπάνω εγκλημάτων επικοινωνιακής εκμετάλλευσης. «Βρισκόμαστε κοντά στην εξιχνίαση της κλοπής του στρατιωτικού υλικού στην Λέρο και είναι στοίχημα αυτό» δήλωνε ο νυν Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ.Παναγιωτόπουλος για την κλοπή οπλισμού στη Λέρο την Παρασκευή και 13 Σεπτεμβρίου 2019 χωρίς ποτέ όμως να δήλωσε εφεξής το κέρδος του στοιχήματός του.
Να μην κουράζουμε τους αναγνώστες Μεγάλη Παρασκευή του σωτήριου έτους 2021, 200 χρόνια μετά την Επανάσταση των Ελλήνων, ήρθε η ώρα το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Ας πάνε μαζί και οι αυλικοί του αν δεν αντέχουν το φως και τον πόλεμο.

Απορία παραμένει για τον δραστήριο Υπουργό Εθνικής Άμυνας πως ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τις ευαίσθητες μεταθέσεις στο προσωπικό του Ελληνικού Στρατού, παρά το γεγονός ότι φέρονται να έχουν υπογραφεί και να κωλυσιεργούν στα γρανάζια αγνώστων μηχανισμών.

"Βήμα Πρόσθες", Υπουργέ μου, μη χαθεί και τίποτα πιο ευαίσθητο από τα πυρομαχικά και αρχίσουν οι πολιτικές κατολισθήσεις δίνοντας χαρά στο Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα...

Καλή Ανάσταση, στον Ελληνικό Στρατό που δεν φοβήθηκε ποτέ την ιστορία του από τις σκιές των αντιπάλων. Για τα πράσινα γιουσουφάκια η καθημερινή προβολή βλάπτει σημαντικά στην καριέρα, αναμφίβολα.Και όπως λένε οι ειδικοί:

"Ο Ελληνικός Στρατός οφείλει να μην επιζητεί τον Πόλεμο.

Όταν ο Πόλεμος όμως επιζητεί τον Ελληνικό Στρατό,

ο Ελληνικός Στρατός και οι Σύμμαχοι του οφείλουν

στον ελληνικό λαό να είναι Νικητές, με κάθε θυσία."Λέττα Καλαμαρά

 

 

Επιστροφή