ΝΑΙ στο εμβόλιο, ΟΧΙ στις διακρίσεις

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
ΝΑΙ στο εμβόλιο, ΟΧΙ στις διακρίσεις

Η κάστα των εμβολιασμένων

Της Λέττας Καλαμαρά

Σε επικίνδυνους ατραπούς οδεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την κοινωνία με το διαχωρισμό της κοινωνίας σε καθεστωτικούς και προνομιούχους εμβολιασμένους και περιθωριακούς και αποκλεισμένους ανεμβολίαστους. Το ιατρικό απόρρητο καταλύεται βάναυσα και οι πολίτες διαλαλούν τα δεδομένα τους ως διαβατήριο ελευθερίας ή υποταγής στον αφέντη και την αυλή του ανάλογα.

Η προσπάθεια με εμμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη να προωθήσει τα προϊόντα συγκεκριμένων εταιρειών που πλουτίζουν ανεύθυνα, μετά από τις εισηγήσεις μίας ανεύθυνης διά νόμου Επιτροπής και τις πολιτικές αποφάσεις μίας ανεύθυνης Κυβέρνησης στην Ελλάδα για το COVID-19 προκαλούν απορία και βέρτιγκο για τις πραγματικές προθέσεις του στους πολίτες εύλογα. Εφόσον το εμβόλιο είναι τόσο ευεργετικό γιατί εταιρείες, επιτροπή και Κυβέρνηση δεν αναλαμβάνoυν ευθύνες και κρατάνε μόνο την εξουσία;

Στο δόγμα της προσπάθειας ενός ηγέτη να ενώνει ένα λαό ο Κυριάκος Μητσοτάκης και Πραιτωριανοί Υπουργοί του, εντός και εκτός Μαξίμου, διαλαλούν το δόγμα των επίλεκτων να ζουν ελεύθεροι με βάση την υποταγή τους στις προτροπές του Κυριάκου Μητσοτάκη και του γερμανικού άξονα που ιστορικά διέλυε την Ελλάδα εις όφελος όμορων χωρών.

Περίεργη σύμπτωση αποτελεί ότι οι λαλίστατοι Υπουργοί υπέρ του διαχωρισμού των προνομίων ελευθερίας με βάση το πιστοποιητικό υγειονομικών φρονημάτων του εμβολιασμού αποτελούν διορισμένα πρόσωπα χωρίς λαϊκή ψήφο στο πρόσωπό τους όπως οι Υπουργοί Επικρτείας Γεραπετρίτης, Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Χαρδαλιάς και Υπουργοί με εκκρεμότητες στη Δικαιοσύνη χωρίς διαλεύκανση για προκλητικά μεγάλο χρονικό διάστημα.


Το παραμύθι ή καλύτερα ο εφιάλτης με την κοινωνία δύο ταχυτήτων, την ελίτ των εμβολιασμένων και τους αναρχικούς των μη εμβολιασμένων, πρέπει να τελειώνει άμεσα γιατί είναι επικίνδυνο εθνικά. Η Ελευθερία είναι για όλους και προκύπτει από τις θυσίες όλων των προγόνων μας κυρίως. Η Ελευθερία και τα Θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματα δεν μπορούν να είναι τοπικά ή προσωπικά σε ένα Κράτος καθώς τότε δεν έχει έννοια το Κράτος και οι πολίτες αλλά η Αυλή και οι αυλικοί.

Ύποπτη εξέλιξη αποτελεί η μη δημοσίευση από τον Υπουργό Υγείας κ.Κικίλια και την Επιτροπή του των μελετών για τις αρνητικές συνέπειες από τη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους χωρίς συνωστισμό, για την κυκλοφορία πολιτών τη νύχτα στους δρόμους, για τη μουσική στους χώρους αναψυχής, για τον αθλητισμό στις ακαδημίες μετά από τρεις εβδομάδες όπως ορίστηκε και γενικά όλα αυτά τα αυταρχικά μέτρα που επιβάλλονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, καταστρέφουν την οικονομία μας και βασανίζουν τους Έλληνες επί μήνες χωρίς προηγούμενο.

Ίσως ο διακεκριμένος επιστήμονας κ.Μόσιαλος θα μπορούσε να μας ενημερώσει δημόσια γιατί ένας πολίτης δεν μπορεί να περπατάει μόνος χωρίς μάσκα ανεξάρτητα αν έχει επιλέξει να εμβολιαστεί ή όχι. Να μας παρουσιάσει τις επιστημονικές μελέτες που διαθέτει η διεθνής επιστημονική κοινότητα.

ΝΑΙ στο εμβόλιο, ΟΧΙ στις διακρίσεις, ΝΑΙ στο δημόσιο αγαθό της Ελευθερίας για όλους χωρίς διακρίσεις.

Στο τέλος ο κ.Μητσοτάκης θα ορίσει και τον αέρα που αναπνέουμε ως Έλληνες με βάση αν είμαστε πελάτες της Pfizer, Moderna, Astrazeneca, J&J.

Ντροπή τόση δουλεία σε μία υπέροχη χώρα που δίδαξε την Ελευθερία ως υπέρτατο αγαθό υπεράνω όλων.


Λέττα Καλαμαρά

 

 

Επιστροφή