25.000 ευρώ τα παράβολα για να κατεβάσεις συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
25.000 ευρώ τα παράβολα για να κατεβάσεις συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές...

Σε 25.000 ευρώ για έξοδα παραβόλων για την κατάθεση ενός πλήρους συνδυασμού ανέφερε πως υπολογίζει το απαιτούμενο ποσό με το νέο εκλογικό νόμο ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, όπως δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6 :

«Είναι γύρω στα 35-37 άτομα το λιγότερο για τη δημιουργία συνδυασμού, και 98 περίπου θα είναι το μέγιστο. Αυτός ο εκλογικός νόμος αυξάνει όμως τα παράβολα, και με έναν υπολογισμό που έχω κάνει για έναν πλήρη συνδυασμό με το μέγιστο αριθμό ατόμων, τα χρήματα που απαιτούνται για παράβολα είναι 25.000 ευρώ.

Θεωρώ πως μια 5ετια σε διάρκεια είναι καλό διάστημα για να ωριμάσουν έργα και τώρα να υλοποιηθούν. Εμένα η πρόθεση μου είναι να είμαι στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχω όρεξη να κάνω πράγματα δημιουργικά και δε βρίσκω και τόσο…δημιουργική την ενασχόληση με τη Βουλή ή την Ευρωβουλή.

Στα μέσα περίπου της τωρινής θητείας  λοιπόν θα μαζέψω την ομάδα μου, θα δούμε πού βρισκόμαστε και τι διαθέσεις έχουμε. Να δούμε και τι νέο αίμα πρέπει να πάρουμε, να έρθουν φρέσκες ιδέες και πρόσωπα. Έχουμε καιρό να τα δούμε αυτά ακόμα.»

Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6  21 -05- 2021


Νίκος Σακκάς


Πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους αν ο Χρήστος Μιχαλάκης κατέβει με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, σχολίασε σήμερα μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σακκάς:

«Μπορεί να δήλωσε ο Περιφερειάρχης ότι θέλει μαζί του το Χρήστο το Μιχαλάκη, αλλά αν υπάρξει περίπτωση συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, θα ανακατευτεί τόσο η τράπουλα που όχι απλά κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους, αλλά…δεν θα κοιμηθούν καθόλου μέχρι τις εκλογές.

Ο κ. Μιχαλάκης πήρε 33 χιλιάδες σταυρούς μέσα στο Νομό μας, είναι εδώ στην καθημερινότητα του πολίτη, και αυτό ο πολίτης θα το επιβραβεύσει αν αποφασίσει να πάει στη Βουλή. Ο τωρινός Υπουργός ο κ. Σκρέκας πήρε τα μισά περίπου, γύρω στις 17 χιλιάδες σταυρούς.

Και ο Μικέλης ο Χατζηγάκης εδώ είναι, τη ζει την καθημερινότητα του πολίτη. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, ζει αλλού βέβαια γιατί δουλεύει αλλού, δεν είναι ανεπάγγελτος. Και όσο η δουλειά του το επιτρέπει έρχεται στα Τρίκαλα.

Θεωρώ πως ακόμα και με τον εκλογικό νόμο που θα διεξαχθούν οι ερχόμενες εκλογές, με τη δυναμική που έχει η ΝΔ τώρα, θα λάβει τελικά τις 3 έδρες στο Νομό μας.»

 

 

Επιστροφή