Να πέσουν οι μάσκες των ανευθύνων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Να πέσουν οι μάσκες των ανευθύνων

Ο κάθε λογής ανεύθυνος τρομοκρατεί το λαό για τις μάσκες χωρίς να παρουσιάζει κάποιο επιστημονικό εύρημα. Δεν έχει προηγούμενο στην πολιτική και την επιστήμη η διαχείριση του COVID-19 η οποία βασίζεται σε αποφάσεις και απόψεις ανεύθυνων πολιτικών, επιστημόνων και διαφόρων άλλων χωρίς να αναλύουν καμία επιστημονική μελέτη.

Έχοντας αφήσει για πρώτη φορά ο άνθρωπος το Θεό στην άκρη ως αναχρονιστικός καθημερινά εμφανίζονται επιστήμονες αστέρες στα τηλεοπτικά παράθυρα να μας λένε ό,τι θέλουν χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση.

Ο υπεύθυνος διορισμένος χωρίς λαϊκή ψήφο εξουσιαστής Υπουργός Πολιτικής Προστασίας κ.Χαρδαλιάς παρέπεμψε στους επιστήμονες για την απειλή της μουσικής στη μετάδοση του COVID-19, ενώ ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης μίλησε για βέβαια σχέση μουσικής και μετάδοσης του ιού παγκοσμίως γνωστή.

Η επιστήμη από την Αρχαία Ελλάδα, χιλιάδες χρόνια τώρα, στηρίζεται στην παρατήρηση, το πείραμα, τη μελέτη, την απόδειξη, τη δημοσίευση των ευρημάτων. Περιμένουμε τον κ.Μητσοτάκη απόφοιτο του Harvard και τους λοιπούς διακεκριμένους να μας παρουσιάσουν τις δημοσιευμένες μελέτες όπου άνθρωποι που γευμάτιζαν με μουσική προσβάλλονται από τον ιό σε μεγαλύτερη συχνότητα από εκείνους που γευματίζουν χωρίς μουσική σε εστιατόρια της Ελλάδας.

Το ίδιο και για πολίτες που περπατάνε μόνοι στο δρόμο χωρίς μάσκες και προσβάλλονται σε μεγαλύτερο βαθμό από εκείνους που περπατάνε μόνοι με μάσκες.

Αλλιώς, δυστυχώς, προφανώς, περνάμε στην Ελλάδα στην εποχή των επιστημόνων και των πολιτικών τσαρλατάνων που βασανίζουν βάναυσα πολίτες και καταστρέφουν την οικονομία και τη χώρα μας και φυσικά οφείλουν να λογοδοτήσουν σύντομα. Ίδωμεν...

Να πέσουν οι μάσκες των ανεύθυνων. Οι Έλληνες είναι ελεύθεροι από το 1821 και δεν περιμένουν κανένα μεσάζοντα για να ελευθερωθούν. Ας διαβάσουν την ιστορία των Ελλήνων ξανά οι κατέχοντες την εξουσία από το λαό και όσοι την υφάρπαξαν δοτή...

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

 

 

Επιστροφή