Ικανοποιημένος από τη δεύτερη θέση του στις δημοσκοπήσεις ο Kανένας !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ικανοποιημένος από τη δεύτερη θέση του στις δημοσκοπήσεις ο Kανένας !

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ήρθε δεύτερος σε καταλληλότητα για πρωθυπουργός σε πρόσφατη δημοσκόπηση εμφανίστηκε σήμερα σε δηλώσεις του ο Κανένας.
Στην δημοσκόπηση, στο ερώτημα ποιος είναι πιο κατάλληλος για πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέλαβε την πρώτη θέση, με τον Κανένα να εμφανίζεται δεύτερος στις προτιμήσεις των πολιτών, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας σε δημοσιογράφο γνωστού τηλεοπτικού καναλιού, ο μυστηριώδης και διάφανος άνδρας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους πολίτες και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να μην κάνει τίποτα ώστε να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.

Σύμφωνα πάντως με αναλυτές, η εξέλιξη αυτή αναμένεται να προβληματίσει τον ΣΥΡΙΖΑ αφού, όπως τονίζουν, «σε περίπτωση εκλογών η Νέα Δημοκρατία πιθανόν να μη χρειαστεί να συγκυβερνήσει με Κανένα» αλλά και η Κουμουνδούρου να μην μπορεί να βρει ανταπόκριση από Κανέναν για εκλογική συμμαχία.

Επίσης ανησυχητικό, όπως τονίζουν, είναι να αυξηθεί η δυσαρέσκεια και προς τα δύο μεγάλα κόμματα, με ορατό το ενδεχόμενο στις επόμενες εκλογές Κανένας να κυβερνά τη χώρα.


Πηγή: tovatraxi.com

 

 

Επιστροφή