Μπουτίνας: Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος με παραίνεσε να βγω μπροστά και να κατέβω

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Μπουτίνας: Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος με παραίνεσε να βγω μπροστά και να κατέβω

Την απόφαση του να διεκδικήσει το Δήμο Μετεώρων σχολίασε σήμερα στη Λέσχη 97,6  ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μπουτίνας:
 
 « Πιστεύω ότι είναι μια ώριμη στιγμή για μένα να ασχοληθώ με κάτι που αγαπώ ιδιαίτερα, το Δήμο Μετεώρων. Την έχω γνωστοποιήσει την απόφαση μου να μην συνεχίσω στην Περιφέρεια στον κ. Μιχαλάκη, και στις επόμενες μέρες θα μιλήσω και με τον κ. Αγοραστό.

Είναι πολύ νωρίς για να σχηματιστεί το ψηφοδέλτιο, όμως υπάρχει ένας πυρήνας ατόμων και συνεργατών και ένας πυρήνας ευρείας βάσης με τον οποίο κινούμαστε.

Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή εμφανίζονται συνολικά 4 υποψήφιοι από το χώρο της ΝΔ που θα διεκδικήσουμε τον Δήμο. Μπορεί βέβαια να κάνουμε συζητήσεις και  να βρούμε κοινό πεδίο με κάποιους απ αυτούς τους ανθρώπους, έχουμε χρόνο μπροστά μας. Συγκεκριμένα, με τον Βασίλη Μπούρα και τον Γιάννη Παπαμιχαήλ μπορώ να συζητήσω, με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο δύσκολα.

Έχω ήδη συζητήσει μαζί του πριν 3 μήνες, είχα ανακοινώσει την απόφαση μου και τότε δεν υπήρχε από πλευράς του πρόθεση για το Δήμο.

Και συγκεκριμένα τότε ο Λευτέρης Αβραμόπουλος με παραίνεσε να βγω μπροστά και να κατέβω, μου το είπε σε μένα προσωπικά από τότε. Άρα, γιατί να υπάρχει τώρα πεδίο συζήτησης μαζι του;

Τη δύναμη να κατέβω υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων μου τη δίνουνε οι συζητήσεις που κάνω με τον κόσμο που ζητάει να γίνει κάτι διαφορετικό στο Δήμο μας, αυτό με κάνει να θέλω να συνεχίσω.»

 
 
 
Στη συνέχεια στον αέρα της Λέσχης 97,6 μίλησε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και αναφέρθηκε στην απόφαση του Γιάννη Μπουτίνα:

 
 « Δεν μπορείς να σταματήσεις τις φιλοδοξίες κανενός ανθρώπου, τις σταθμίζει και προχωράει. Αρκεί να είναι σωστές οι αποφάσεις, να μην παρασύρεται από τις στιγμές και τις συγκυρίες.

 Εμείς δημιουργούμε ανθρώπους και βοηθάμε τον τόπο, οπότε και όσο καλύτεροι άνθρωποι ασχολούνται με τα κοινά, τόσο καλύτερα πάει και ο τόπος συνολικά. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση και κανένα εγωιστικό ζήτημα για να έρθει πρώτα να το πει σε εμένα.»

 
 
 
Το σχόλιο του έκανε και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σακκάς:

 
 « Είναι αλήθεια ότι πλέον στο Δήμο Μετεώρων είναι τέσσερα πρόσωπα που ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο. Όταν γίνονται τέτοιες καταστάσεις, συνήθως ο Δήμος πηγαίνει αλλού. Άρα, κατά τη γνώμη μου, οι κρατούντες την τύχη του Νομού στα χέρια τους θα πρέπει να μαζέψουν όλους αυτούς τους ανθρώπους, και να ομονοήσουν σε ένα πρόσωπο, ώστε να μην χαθεί ξανά για τη ΝΔ ο Δήμος Μετεώρων. Υπάρχουν 3 βουλευτές, υπάρχει η ΝΟΔΕ, να καθίσουν κάτω με τους ενδιαφερομένους και να σχεδιάσουν πώς μπορεί η ΝΔ να πάρει το Δήμο. Λέω ποιο θα ήταν το ιδεατό, αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει.»

 

 

Επιστροφή