Ενοχλημένες οι γαλοπούλες της χώρας από τις δηλώσεις Μητσοτάκη

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ενοχλημένες οι γαλοπούλες της χώρας από τις δηλώσεις Μητσοτάκη

Έντονα ενοχλημένες από την αναφορά του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για την περίοδο των Χριστουγέννων εμφανίστηκαν σήμερα σε δηλώσεις τους οι γαλοπούλες της χώρας.


Σε συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, εκπρόσωπος των πτηνών δεν έκρυψε την ενόχληση του για την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην οποία, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και το αίτημα του για πρόωρες εκλογές, είπε ότι “οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα.”

“Για μας, η αναφορά στην μαύρη περίοδο των Χριστουγέννων συνιστά ατόπημα” είπε χαρακτηριστικά. “Δηλαδή δε μας φτάνει που κάθε Δεκέμβρη γίνεται το ολοκαύτωμα του Αρκαδίου, πρέπει να μας το θυμίζει ο πρωθυπουργός;” πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος, μάλιστα, παρέπεμψε σε πρόσφατη έρευνα του έγκριτου Institut de Glou της Γαλλίας, σύμφωνα με την οποία δεν υπήρχαν γαλοπούλες την εποχή του Χριστού, ενώ παρότρυνε τους δημοσιογράφους να πείσουν τον κόσμο να στραφεί σε άλλα είδη.

«Υπάρχουν τόσα και τόσα άλλα πράγματα να φάτε» δήλωσε, κρατώντας τυχαία μια φωτογραφία με ένα γουρουνάκι.Πηγή: tovatraxi.com

 

 

Επιστροφή